foto

Soo-jong Choi

  • nar. 18.12.1962 (58 let)
    Soul, Jižní Korea

Herecká filmografie

Filmy

2012 Chulgabang woosooshi
1994 Kissdo mothaneun namja
1990 Itjanhayo bimiliyeyo

TV seriály

2018 Hanaboonin naepyeon (TV seriál)
2014 Boolkkotsokeuro (TV seriál)
2013 Jalnasseo, jeongmal! (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
2011 Adeuleul wihayeo (TV seriál)
2010 Jeonwoo (TV seriál)
Peurejidenteu (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)

Galerie (8)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky