foto

Soo-jong Choi

  • nar. 18.12.1962 (56 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Chulgabang woosooshi
1994 Kissdo mothaneun namja
1990 Itjanhayo bimiliyeyo

TV seriály

2018 Hanaboonin naepyeon (TV seriál)
2014 Boolkkotsokeuro (TV seriál)
2013 Jalnasseo, jeongmal! (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
2011 Adeuleul wihayeo (TV seriál)
2010 Jeonwoo (TV seriál)
Peurejidenteu (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2008 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
Jangmiui jeonjaeng (TV seriál)
2003 Jeo pureun chowonwie (TV seriál)
2002 Taeyangin Lee Je-ma (TV seriál)
2000 Taejo Wang Gun (TV seriál)
1999 Saramui jip (TV seriál)
Saranghaseyo? (TV seriál)
1997 Bulkkotnolyi (TV seriál)
Geudae nareul bureul ttae (TV seriál)
1996 Cheot sarang (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)
1994 Majimak yeonin (TV seriál)
Ya mang (TV seriál)
1993 Iljimae (TV seriál)
Pailleos (TV seriál)
1992 Ahdeulgwa ttal (TV seriál)
질투 (TV seriál)
1990 Daewongun (TV seriál)
1988 Hanjungnok (TV seriál)

Dokumentární

2016 Imjinwaeran 1592

Host

TV pořady

2001 Haepitugedeo (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace