foto

Soo-jong Choi

  • nar. 18.12.1962 (56 let)
    Soul, Jižní Korea

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Daewangwi ggoom (TV seriál) (2012)

    - Díky řadě nešťastných incidentů se výroba seriálu pro mnoho hereckých jmen stala doslova noční můrou. Nepříjemnou autonehodu prodělal v září jihokorejského herec Choi Soo-jong, hlavní seriálová postava. Ta si vyžádala hercovu několikatýdenní rehabilitaci. Jihokorejská herečka Park Joo-min, původně ustanovená představitelka Queen Sundeok, opustila výrobní proces seriálu. Způsobila to její říjnová autonehoda, při níž herečka utržila vážné poranění jícnu, díky němuž měla i po několikatýdenní rekonvalescenci problém správně a srozumitelně vyslovovat. Její pracovní kolegyně, osobní stylistka, si z této nešťastné autonehody odnesla několikanásobnou frakturu levé nohy. (Conspi)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Chulgabang woosooshi
1994 Kissdo mothaneun namja
1990 Itjanhayo bimiliyeyo

TV seriály

2018 Hanaboonin naepyeon (TV seriál)
2014 Boolkkotsokeuro (TV seriál)
2013 Jalnasseo, jeongmal! (TV seriál)
2012 Daewangwi ggoom (TV seriál)
2011 Adeuleul wihayeo (TV seriál)
2010 Jeonwoo (TV seriál)
Peurejidenteu (TV seriál)
2009 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2008 Jeonseolui gohyang (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
2004 Haeshin (TV seriál)
Jangmiui jeonjaeng (TV seriál)
2003 Jeo pureun chowonwie (TV seriál)
2002 Taeyangin Lee Je-ma (TV seriál)
2000 Taejo Wang Gun (TV seriál)
1999 Saramui jip (TV seriál)
Saranghaseyo? (TV seriál)
1997 Bulkkotnolyi (TV seriál)
Geudae nareul bureul ttae (TV seriál)
1996 Cheot sarang (TV seriál)
1995 Barameun buleodo (TV seriál)
1994 Majimak yeonin (TV seriál)
Ya mang (TV seriál)
1993 Iljimae (TV seriál)
Pailleos (TV seriál)
1992 Ahdeulgwa ttal (TV seriál)
질투 (TV seriál)
1990 Daewongun (TV seriál)
1988 Hanjungnok (TV seriál)

Dokumentární

2016 Imjinwaeran 1592

Host

TV pořady

2001 Haepitugedeo (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky