foto

Patrick Alexander Stewart

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Love Is Relative (TV film)
2004 Stanley Marshall's Myth
2001 Hotel
2000 Časový kód

TV seriály

2018 Arrested Development (TV seriál)
The Fallout (S05E16)
Courting Disasters (S05E15)
Saving for Arraignment Day (S05E14)
další epizody (16)
2017 Larry, kroť se (TV seriál)
Fatwa! (S09E10)
Never Wait for Seconds! (S09E08)
Namaste (S09E07)
další epizody (6)
2016 Those Who Can't (TV seriál)
2015 Liga snů (TV seriál)
The Great Night of Shiva (S07E13)
The 13 Stages of Grief (S07E12)
Adios y Bienvenidos (S07E11)
další epizody (13)
2014 Liga snů (TV seriál)
The Beach House (S06E13)
Ménage à Cinq (S06E12)
EBDBBnB (S06E11)
další epizody (13)
2013 Liga snů (TV seriál)
The 8 Defensive Points of Hanukkah (S05E13)
Baby Geoffrey Jesus (S05E12)
The Credit Card Alert (S05E11)
další epizody (13)
2012 Liga snů (TV seriál)
The Curse of Shiva (S04E13)
A Krampus Carol (S04E12)
12.12.12 (S04E11)
další epizody (13)
2011 Liga snů (TV seriál)
The Funeral (S03E13)
St. Pete (S03E12)
The Guest Bong (S03E11)
další epizody (13)
2010 Liga snů (TV seriál)
The Sacko Bowl (S02E13)
Kegel the Elf (S02E12)
Ramona Neopolitano (S02E11)
další epizody (13)
2009 Liga snů (TV seriál)
The Shiva Bowl (S01E06)
The Usual Bet (S01E05)
Mr. McGibblets (S01E04)
další epizody (6)
Flight Of The Conchords (TV seriál)
Na dlažbě (S02E10)
Číslo (S02E09)
Novozélandská čtvrť (S02E08)
další epizody (9)
2007 Flight Of The Conchords (TV seriál)
Třetí Conchord (S01E12)
Herec (S01E11)
Nové fanynky (S01E10)
další epizody (12)

Dokumentární

2013 It's Better to Jump

Režijní filmografie

Dokumentární

2013 It's Better to Jump

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace