foto

Boris Komnenič

  • nar. 29.3.1957 (62 let)
    Pula, Hrvatska, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 From Love: Pula to Je Raj
Taksi bluz
2015 Otvoreni kavez
2010 Flešbek
Vůně deště na Balkáně
2009 Bělehradský fantom
2008 Čitulja za Eskobara
2006 Sedam i po
2003 011 Beograd
Ilka (TV film)
Sjaj u očima
2002 Majstor (TV film)
Novogodišnje venčanje (TV film)
T.T. Sindrom
2001 Tesla ili prilagodjavanje andjela (TV film)
2000 Dug iz Baden - Badena (TV film)
1999 Bez pogovora (TV film)
1995 Sve će to narod pozlatiti (TV film)
1991 Konak (TV film)
1989 Sargarepo ti ne rastes lepo (TV film)
1988 Kako zasmejati gospodara (TV film)
1987 Teror na kolech
1986 Bal na vodi
Špadijer-jedan život
1985 Crvena baraka (TV film)
Slučaj Laze Kostića (TV film)
Tajvanska kanasta
1982 Direktan prenos
Ruski Umetnički eksperiment (TV film)
1980 Dani od snova
Splav 'Meduza'

TV seriály

2019 Daleko je Holivud (TV seriál)
2011 Igra istine (TV seriál)
2010 Vůně deště na Balkáně (TV seriál)
2007 Vratiće se rode (TV seriál)
2003 Kazneni prostor 2 (TV seriál)
2002 Lisice (TV seriál)
Naša mala redakcija (TV seriál)
1996 Gore dole (TV seriál)
1990 Bolji život 2 (TV seriál)
1987 Bolji život (TV seriál)
1984 Sivi dom (TV seriál)
1978 Sedam sekretara SKOJ-a (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace