foto

Rüdiger Joswig

  • nar. 30.5.1949 (71 let)
    Anklam, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Plavba snů: Turecko (TV film)
Rosamunde Pilcher: Nečekaná láska (TV film)
2013 Rosamunde Pilcher: Láska z nebes (TV film)
2009 Čas zúčtování (TV film)
2007 Mraky nad mořem (TV film)
2003 On nebo žádný jiný (TV film)
2000 Doppelter Einsatz - Wettlauf mit dem Tod (TV film)
1997 Rosamunde Pilcher: Cena lásky (TV film)
1994 Dvě matky pro Rocca (TV film)
Um jeden Preis (TV film)
1992 Kinderspiele
1991 Mein Bruder, der Clown (TV film)
Reise ohne Wiederkehr
1983 Snídaně v posteli (TV film)
Wiesenpieper (TV film)
Zille a já
1982 Die Nacht mit Friedemann (TV film)
Kein Mann für zwei (TV film)
Steckbrieflich gesucht (TV film)
Und alles wegen Marietta (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
Feuerdrachen (TV film)
1980 Clausewitz - Lebensbild eines preußischen Generals (TV film)
Oben geblieben ist noch keiner
1979 Polizeiruf 110 - Am Abgrund (TV film)
Polizeiruf 110 - Walzerbahn (TV film)
1978 Hiev up (TV film)
1976 Ohne Märchen wird keiner groß (TV film)
1973 Jedna madona navíc (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine Madonna zu viel
1971 Karriere
Čjornje suchari
1968 Die Russen kommen

TV seriály

2018 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Ein Tag im Juni (S03E01)
Policie Hamburk (TV seriál)
Vlastní rozhodnutí (S13E05)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Geordnete Verhältnisse (S21E20)
2017 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Wahlverwandtschaften (S03E31)
Ewige Liebe (S03E30)
Kobra 11 (TV seriál)
Na východ od ráje (S22E08)
2016 Inga Lindström (TV seriál)
Ten pravý (E65)
2013 Inga Lindström (TV seriál)
Tajemství zámku Gripsholm (E50)
2011 Das Traumschiff (TV seriál)
New York (E65)
2009 Das Traumschiff (TV seriál)
Emiráty (E61)
2007 Správná dvojka (TV seriál)
Blutige Ernte (E36)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Lékařské pochybení (S01E02)
Místo činu (TV seriál)
Tiefer Fall (S36E18)
2001 Das Traumschiff (TV seriál)
Las Vegas (E40)
2000 Victor - Der Schutzengel (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Krtek (S04E16)
Das Traumschiff (TV seriál)
Neuseeland (E36)
1999 Afrika je mým domovem (TV seriál)
1997 L'avvocato delle donne (TV seriál)
Nikola (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Flotter Dreier, Ein (TV seriál)
Klinika pod palmami (TV seriál)
Wolkenstein (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Gezeiten der Liebe (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Die Frau an der Straße (S25E10)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Bismarck (TV seriál)
1982 Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Jäckis Liebe (E71)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Pračka (E50)
1975 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Odstřel (E43)
Heimliche Hände (E40)
1974 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Moderner Diebstahl (E35)
Das Gartenfest (E34)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky