foto

Fabienne Babe

  • nar. 26.12.1962 (56 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mens
2018 Que le diable nous emporte
2016 De sas en sas
Jours de France
À tous les vents du ciel
2014 L'Antiquaire
2013 Les rencontres d'après minuit
2012 Hénaut président
2009 Je te mangerais
2007 Mužská srdce 2
2006 Jean de La Fontaine
2005 Aux abois
Viděl jsem, jak byl zabit Ben Barka
2004 A vot' bon coeur
Juste un peu de réconfort...
2003 Francouz
2002 Cesta
Erotic Tales - Porn.com
2001 Attaque du camion de glaces, L'
Les voies du paradis (TV film)
2000 Fais-moi rêver
La Mécanique des femmes
Old School
1999 Inséparables
Les Passagers
Vie est dure, nous aussi, La
1998 Alger-Beyrouth: Pour mémoire
Un taxi dans la nuit (TV film)
Zonzon
1997 Démons de Jésus, Les
1996 Děti noci
1995 Cinq à sec
Le garçu
1994 Wonder Boy - De sueur et de sang
1993 Homme de la maison, L' (TV film)
1992 Golem, l'esprit de l'exil
Mirage, Le
Myslím na vás
Poslední potopení
1991 All Out
Bar des rails
Dents de ma mère, Les
Ferdydurke
1990 Quartier nègre (TV film)
1989 Zanzibar
1988 Haute tension - Le visage du passé (TV film)
1987 De bruit et de fureur
1986 Dolce assenza
L'unique
Rodná vlast
Un moment d'inattention (TV film)
Wahnfried - Richard & Cosima
1985 Histoire en marche: Les prisonnières, L' (TV film)
Hurlevent
1984 Souvenirs souvenirs

TV seriály

2013 Pátrací oddělení (TV seriál)
Attraction fatale (S07E02)
2010 Victoire Bonnot (TV seriál)
Profil zločinu (TV seriál)
Réussir ou mourir (S02E06)
2008 Julie Lescautová (TV seriál)
Únos (S17E04)
2007 Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
Rien ne va plus (S02E09)
Faux semblants (S02E08)
další epizody (5)
2002 Malone (TV seriál)
Napoleon (TV seriál)
1994 Avocat d'office (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)
1988 Studený pot (TV seriál)
Tourbillons (TV seriál)
1987 Mount Royal (TV seriál)
1985 Néo Polar (TV seriál)
Policejní komisařství (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)

Dokumentární

2012 Qui êtes-vous Paul Vecchiali?

Host

TV pořady

1992 Le cercle de minuit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace