foto

Jan Nowicki

  • nar. 5.11.1939 (79 let)
    Kowal, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pan T.
2018 Kamerdyner
2015 11 minut
2012 Sztos 2
2011 Daas
Pokaż kotku, co masz w środku
2010 Fenomen
2009 Rewizyta
2008 Jeszcze nie wieczór
2006 Fundacja
2005 Nie ma takiego numeru
2004 Nepohřbený muž
Tulipany
2002 Teorie relativity
2001 A csodálatos mandarin
Listy miłosne
Předjaří
2000 Malá Vilma: Poslední deník
1999 Córy szczęścia
1998 Dějiny filmu v Popielawách
Młode wilki 1/2
1997 Dzieci i ryby
Sztos
1996 Deszczowy żołnierz
Młode wilki
Poznaň 56
Siódmy pokój
1994 A magzat
1993 Magneto
Pajęczarki
1992 Könyörtelen idők
Velká poštovní loupež
1990 Napló apámnak, anyámnak
Potyautasok
1989 Lawa. Opowiesc o 'Dziadach' Adama Mickiewicza.
Sbohem, Karkulko
Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis (TV film)
1988 Schodami w góre, schodami w dól
1987 Deník pro mé lásky
Magnat
Zygfryd
1986 Hülyeség nem akadály
1985 O-bi, O-ba - Zánik civilizace
1984 Deník pro mé děti
Eszmélés
Spasenieto
1983 Velký hráč
1982 Anna
Kettévált mennyezet
Noc poślubna w biały dzień
1981 W bialy dzien
1980 Dědičky
Golem
1979 Noční můry
Setkání s Markem
1978 Dvě ženy
Konečně jsem doma
Spirála
1976 Devět měsíců
1975 Noci a dny
1974 Opowiesc w czerwieni
Stracona noc (TV film)
1973 Sanatorium na věčnosti
Skorpion, Panna i Lucznik
1972 Anatomie lásky
Siedem czerwonych roz czyli Benek Kwiaciarz o sobie i o innych (TV film)
1971 Rodinný život
Třetí část noci
1970 Sonda
1969 Pan Wolodyjowski
1968 Haslo Korn
1966 Bariéra
1965 Popely

TV seriály

2002 Przedwiośnie (TV seriál)
1995 Opowieść o Józefie Szwejku i jego najjaśniejszej epoce (TV seriál)
1991 Napoléon et l'Europe (TV seriál)
Panny i wdowy (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1976 Zaklęty dwór (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)
1970 Doktor Ewa (TV seriál)

Dokumentární

2003 Pět překážek
1989 Notater om kærligheden
1983 Senzace 20. století (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1979 Setkání s Markem

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace