foto

Sebastian Stankiewicz

  • nar. 8.1.1978 (42 let)
    Boleslawiec, Dolnoslaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Furioza
2019 Ikar. Legenda Mietka Kosza
Jak poślubić milionera?
Pan T.
2018 Gotowi na wszystko. Exterminator
Plagi Breslau
2017 Amok
Muž s magickou krabičkou
2016 Szkoła uwodzenia Czesława M.
2015 Klub tuláků
Noc plná zázraků 2
Słaba płeć?
Wkręceni 2
2014 Bobry
Dżej Dżej
2013 Heavy Mental
2012 Beze studu
Dívka ze skříně
2011 Noc plná zázraků
2009 Contact High
Zamiana
2008 Czarny
2006 Dorm of the Dead

TV seriály

2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 7 (S09E07)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Ucho prezesa (TV seriál)
Jaromir K. (S02E13)
Weto i odwet (S02E04)
Dobry Donald (S01E16)
další epizody (7)
Druga szansa (TV seriál)
Pomóż mi (S03E09)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2015 Singielka (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S07E04)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Anioł Stróż na czterech łapach (S03E04)
Rodzinka.pl (TV seriál)
Wyścigi (S05E03)
2012 Galeria (TV seriál)
Reguły gry (TV seriál)
Stary dobry Grzech (E12)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
2006 Hela w opałach (TV seriál)
Ranczo (TV seriál)
2005 Niania (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Saturday Night Live Polska (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky