foto

Guðmundur Þorvaldsson

  • nar. 25.6.1973 (44 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Reykjavík
2015 Chasing Robert Barker
2013 Days of Gray
WikiLeaks
2011 Áramótaskaup 2011 (TV film)
2010 Boðberi
2005 Strákarnir okkar
2000 S milenkou mé matky
1998 Sporlaust

TV seriály

2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Případ (TV seriál)
2011 Tími nornarinnar (TV seriál)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
2000 Lifandi! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace