foto

Yool Kwon

  • nar. 29.6.1982 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chaempieon
2017 Bakyeol
Loosideu deurim
Miok
2016 Bang aneui kokkili
Choiakeui yeoja
Dalbichgoonggwol
Sanyang
2014 1597: bitva u Myeongryang
Sinui seonmul
Zzirashi : wihumhan somoon
2013 Ingtoogi
2012 Bumchoiwaui junjaeng : nabbeunnomdeul jeonsungshidae
Pieta
2010 Nae kkangpae kateun aein
2008 Biseuti boiseu

TV seriály

2019 Boiseu 3 (TV seriál)
Haechi (TV seriál)
2018 Boiseu 2 (TV seriál)
2017 Kwitsokmal (TV seriál)
2016 Hanbun deo happyending (TV seriál)
Ssawooja gwishinah (TV seriál)
2015 Neoreul norinda (TV seriál)
Siksyalreul habsida sijeun 2 (TV seriál)
2014 Cheonsang yeoja (TV seriál)
2013 Woowahan nyeo (TV seriál)
2012 Botongui yeonae (TV seriál)
Monseuteo (TV seriál)
Nae ddal Seoyoungi (TV seriál)
2011 Beulein (TV seriál)
Naege geojitmaleul haebwa (TV seriál)
Watstcheu eop (TV seriál)
2010 Saranghagil jalhaesseo (TV seriál)
2009 Agassileul bootakhae (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
Woking mam (TV seriál)
2007 Dalryeora godeungeo (TV seriál)

Dokumentární

2015 Myeongryang : hwiori badaleul hyanghayeo

Host

TV pořady

2018 가로채널 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky