foto

Dustin Guy Defa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Summer of Blood
2013 Plav, rybičko, plav
Počítačové šachy
2012 Bad Fever
Red Flag
2009 Lost Turtle
2002 Život bez Mallory

TV seriály

2019 Easy (TV seriál)
Swipe Right (S03E01)
2017 Easy (TV seriál)
Open Marriage (S02E02)

Dokumentární

2015 Psí srdce

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Newyorčané

Host

TV pořady

2015 The Show About the Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace