foto

Miro Laiho

  • nar. 1986
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Havina
Kartanlukija
2011 14e
8
Muutos meitä johtaa (studentský film)
2010 Korpin laulu (studentský film)
Rajavartija
Toivon murusia (studentský film)
2009 Herääminen (studentský film)
Kun Liikun (studentský film)
Piilo (studentský film)
2008 Parasite Quarantine
Sivutyö (studentský film)

Dokumentární

1999 Puuta heinää

Herecká filmografie

Filmy

2019 Täydellinen joulu
2017 Psykoosi
2015 Jotain kaunista
Ollaan vapaita
2012 Havina
2011 8
Muutos meitä johtaa (studentský film)
2009 Helvetin hyvää työtä (studentský film)

TV seriály

2018 Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2017 Kolmistaan (TV seriál)
Kolmekymppinen (S01E07)
Presidentti (TV seriál)
Välitön ja salainen (E01)
2016 Luottomies (TV seriál)
2014 Matka Mordoriin (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)

Dokumentární

2012 Findie - hikeä, tekoverta ja kyyneliä

Zvukařská filmografie

Filmy

2012 Tohtori Tarrin ja professori Featherin menetelmä (studentský film)
2011 8
Tunnevammoja (studentský film)
2010 Korpin laulu (studentský film)
Perhepotretti (studentský film)
Rajavartija
Sleep of Reason (studentský film)
2009 Hera (studentský film)
Herääminen (studentský film)
2008 Sivutyö (studentský film)

TV pořady

2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Psykoosi
2015 Jotain kaunista
2012 Havina
Kartanlukija
2011 8
2010 Rajavartija
2009 Herääminen (studentský film)

TV seriály

2014 Matka Mordoriin (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Psykoosi
2015 Jotain kaunista
2012 Havina
2011 8
2010 Rajavartija
2009 Herääminen (studentský film)

TV seriály

2014 Matka Mordoriin (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Psykoosi
2015 Jotain kaunista
2011 8
2010 Rajavartija
2009 Herääminen (studentský film)

TV seriály

2014 Matka Mordoriin (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Psykoosi
2015 Jotain kaunista

TV seriály

2014 Matka Mordoriin (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

2010 Rajavartija

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky