foto

Kari Ketonen

  • nar. 16.8.1971 (45 let)
    Espoo, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Iron Sky: The Coming Race
2016 Kaikki hyvin, Pekka
2015 Laponská odysea - dámská jízda
2014 Kadonnut: Joulupukki (TV film)
Mrzout
2013 Vše pro vlast
8-Ball
2012 Ella a její kamarádi
Niko 2
2011 Eine Insel namens Udo
Risto
Skuuppi
Ticho
2010 Laponská odysea
2009 Täällä Pohjantähden alla
2008 Sauna
2007 Non Profit
Tali-Ihantala 1944
2006 Mogadishu Avenue
Reunalla: The Edge
2005 Yövuoro (TV film)
2004 Gourmet Club (TV film)
Pan Pelikán
Skene (TV film)
2003 Nainen kedolla (TV film)
1999 Sestřička
1998 Vita nuova (studentský film)
1995 Sirpaleita (studentský film)

TV seriály

2016 Bitwisards (TV seriál)
Luottomies (TV seriál)
Tuntematon Vlogilas (TV seriál)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Uusi alku (E10)
2014 Brändärit (TV seriál)
Tarkastus (E01)
2012 Kimmo (TV seriál)
2011 Helppo elämä (TV seriál)
Uusperhe (S03E01)
Risto (TV seriál)
Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Mies rajan takaa - osa 2 (E02)
Mies rajan takaa - osa 1 (E01)
2009 Puolustuksen puheenvuoro (TV seriál)
2008 Katso ihmistä (TV seriál)
Suojelijat (TV seriál)
Tukka Auki (TV seriál)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
2005 Osasto 5 (TV seriál)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
Ranuan kummit (TV seriál)
2002 Hämmentäjien kuningas (TV seriál)
2001 Kultakuume.com (TV seriál)
2000 Ammattimies (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)

Dokumentární

2010 Naurun tasavalta (TV seriál)
Seksin ABC - Tohtori Zukovskin salaiset kansiot (TV seriál)
2009 Vesikaupunkeja

TV pořady

2016 Itsenäisyyspäivä: Linnan juhlat (TV pořad)
2015 Antti Holma Show (TV pořad)
David Hasselhoff Show (TV pořad)
Luojan kiitos! (TV pořad)
Tripla (TV pořad)
2011 Jussi Gaala 2011 (TV pořad)
Kultainen Venla (TV pořad)
2010 Putous (TV pořad)
Vedetään hatusta (TV pořad)
Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2009 Ihmebantu (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Voimala (TV pořad)
4Pop (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Luottomies (TV seriál)

TV pořady

2015 Antti Holma Show (TV pořad)
2010 Yksi lensi yli Marin pesän (TV pořad)
2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2006 Ketonen & Myllyrinne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace