foto

Alberto Sironi

  • nar. 5.8.1940
    Busto Arsizio, Varese, Itálie
  • zem. 5.8.2019 (79 let)
    Řím, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Eroi per caso (TV film)
2008 Magická dobrodružství Pinocchia (TV film)
2003 Salvo D'Acquisto (TV film)
2000 Il furto del tesoro

TV seriály

2013 Komisař Montalbano (TV seriál)
Paprsek světla (S09E04)
Hlas noci (S09E03)
V zrcadlovém bludišti (S09E02)
další epizody (4)
2011 Komisař Montalbano (TV seriál)
Doba pochybností (S08E04)
Honba za pokladem (S08E03)
Rackův taneček (S08E02)
další epizody (4)
2008 Komisař Montalbano (TV seriál)
Papírový měsíc (S07E04)
Stopa v písku (S07E03)
Motýlí křídla (S07E02)
další epizody (4)
2006 Komisař Montalbano (TV seriál)
Tři karty ve hře (S06E02)
Pavoučí trpělivost (S06E01)
2005 Komisař Montalbano (TV seriál)
Rovné možnosti (S05E02)
Bod zlomu (S05E01)
2002 Komisař Montalbano (TV seriál)
Kočka a kanárek (S04E04)
Vůně noci (S04E03)
Montalbanovy smažené jehlánky (S04E02)
další epizody (4)
2001 Komisař Montalbano (TV seriál)
Dotek umělcův (S03E02)
Výlet do Tindari (S03E01)
2000 Komisař Montalbano (TV seriál)
Hliněný pes (S02E02)
Tvar vody (S02E01)
1999 Komisař Montalbano (TV seriál)
Hlas houslí (S01E02)
Zloděj školních svačin (S01E01)
1998 Sola debole voce, Una (TV seriál)
1995 Velký Fausto (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1980 Poco a poco (TV seriál)
1979 Quattro delitti (TV seriál)
1978 Centodelitti (TV seriál)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

1987 Eurocops (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky