foto

Jorma Uotinen

  • nar. 28.6.1950 (69 let)
    Pori, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Kivat piipussa (divadelní záznam)
2004 Pan Pelikán
2001 Tango Kabaree
2000 Staffan Snellin suojelusenkeli (TV film)
1997 Mies jota ei koskaan ollut (TV film)
1984 Pessi ja Illusia
1983 Jeesuksen pojat (TV film)
1982 Ylioppilas ja piru

TV seriály

2005 Pääroolissa (TV seriál)
1998 Rakkauden tanssi (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kuka oikein olet? (TV seriál)
Lauran matkakuvia: Tukholma (TV seriál)
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film)
1995 Kaupunkisinfonia (studentský film)
Onnenjakajat - Matti Bergström, säveltäjä ja Pirjo
1986 Elämän äänet (TV film)

Hudební videoklipy

2014 Lohtu (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Liekki vedessä (TV film) - divadelní hra

TV pořady

1982 Unohdettu horisontti (TV pořad)
1978 Jojo - lähtevä (TV pořad)

Kostymérská filmografie

Filmy

1997 Mies jota ei koskaan ollut (TV film)

Host

TV pořady

2019 Kultainen Venla 2018 (TV pořad)
UNICEF Maailman tärkein ilta (TV pořad)
2018 Kultainen Venla (TV pořad)
Tuija tähtien kanssa (TV pořad)
2017 Hulahula Suomi (TV pořad)
2016 Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
2015 Big Bang! (TV pořad)
David Hasselhoff Show (TV pořad)
Suomen täydelliset venäläisnaiset (TV pořad)
Tangomarkkinat 2015 (TV pořad)
2014 Tuubi (TV pořad)
2013 Hell's Kitchen Suomi (TV pořad)
Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
Totuuden torvet (TV pořad)
2012 Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
Kultainen Venla (TV pořad)
2010 Arto Nybergin kesäduuniblues (TV pořad)
Neljän tähden illallinen (TV pořad)
Putous (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Strada (TV pořad)
2007 Jokainen vieras on laulun arvoinen (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
Huuma (TV pořad)
2003 Krisse (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2001 Kirvesmiehet (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1992 Suomi-Neidon syntymäpäivät (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1982 Unohdettu horisontti (TV pořad)
1978 Jojo - lähtevä (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace