foto

Sydney Lotterby

  • nar. 9.1.1926 (93 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2000 Butterflies Reunion Special (TV film)

TV seriály

1992 As Time Goes By (TV seriál)
Špioni (TV seriál)
1991 Tonight at 8.30 (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
1989 May to December (TV seriál)
1988 Gentleman's Club, A (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Spletitá síť (S02E08)
Školská reforma (S02E07)
Patron umění (S02E06)
další epizody (4)
1987 Foreign Bodies (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Střet zájmů (S02E04)
Diplomatický incident (S02E03)
Služební tajemství (S02E02)
další epizody (4)
1986 Jistě, pane premiére (TV seriál)
Jeden z nás? (S01E08)
Biskupské šachy (S01E07)
Vítězství demokracie (S01E06)
další epizody (8)
1984 Magnificent Evans, The (TV seriál)
1981 Last Song, The (TV seriál)
1980 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Ruka ruku myje (S01E07)
Právo na informace (S01E06)
Stahují se mraky (S01E05)
další epizody (6)
1978 Butterflies (TV seriál)
Going Straight (TV seriál)
1976 Open All Hours (TV seriál)
1974 Porridge (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1969 The Liver Birds (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Sykes and A... (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1980 Coming Home (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace