foto

Veronika Kokešová

  • nar. 14.6.1985 (33 let)
    Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Veronika "KOKO" Kokešová vystudovala osmileté Gymnázium Mikulášské náměstí v Plzni, později pokračovala na Vysokou školu hotelovou na Praze 9 ( obor Hotelnictví, lázeňství a gastronomie). Od roku 2003 pracuje jako moderátorka v radiu (2003-2005 plzeňské Hitradio FM+, od 2005 až dodnes na pražském Expresradiu 90,3 FM).

Od roku 2011 pracuje pro Slevomat jako Testovač slev, nyní už jen ve specializaci na gastronomii. V únoru 2012 založila blog MENUdomu.cz, kam natáčela i vlastní videorecepty. Od května 2012 se začaly tyto videorecepty vysílat jako pořad internetové televize Stream.cz pod názvem MENU domů.

Byla zvolena Foodblogerkou roku 2013 v kategorii FOOD.

StreamCZ

Herecká filmografie

TV pořady

2018 Menutovka (TV pořad) - mod.
O papíry (TV pořad)
2016 Koko Food (TV pořad)
2014 Menu podle Koko (TV pořad)
2013 Menu v sezóně (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
MENU domů (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2018 Menutovka (TV pořad)
2016 Koko Food (TV pořad)
2014 Menu podle Koko (TV pořad)
2013 Menu v sezóně (TV pořad)
2012 MENU domů (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2018 Menutovka (TV pořad)
2016 Koko Food (TV pořad)

Střihačská filmografie

TV pořady

2018 Menutovka (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace