foto

Marlene Clark

  • nar. 19.12.1949 (69 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Bunco (TV film)
The Baron
1975 Jezebels, The
Lord Shango
1974 Black Mamba
Měsíční krev
Newman's Law
1973 Drak přichází
Ganja & Hess
Incident on a Dark Street (TV film)
1972 Beware! The Blob
Night of the Cobra Woman
Černoch
1971 Clay Pigeon
1970 Pan domácí
Stop
Ztracený let (TV film)
1969 Putney Swope
Půlnoční kovboj
1968 For Love of Ivy

TV seriály

1986 Head of the Class (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1976 What's Happening!! (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Sanford and Son (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bill Cosby Show (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
1968 The Mod Squad (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Host

TV pořady

1977 The Richard Pryor Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace