foto

Steinar Sagen

  • nar. 24.2.1975 (44 let)
    Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Život v Hakybaky lese
2014 Børning
2013 Mormor og de åtte ungene
2011 Král curlingu
2006 Potkan 007
2000 Malý muž

TV seriály

2018 Presten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 3 (S02E03)
2017 Presten (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
2014 Lilyhammer (TV seriál)
Loose Ends (S03E08)
The Funeral (S03E07)
The Minstrel Boy (S03E06)
další epizody (8)
2013 Lilyhammer (TV seriál)
Ghosts (S02E08)
The Freezer (S02E07)
Special Education (S02E06)
další epizody (8)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
Trolls (S01E08)
The Babysitter (S01E07)
Pack Your Lederhosen (S01E06)
další epizody (7)
1996 Bot og bedring (TV seriál)
1991 U (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 I kveld med Ylvis (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace