foto

Lars Svedberg

  • nar. 23.1.1945 (75 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen
2015 Onnelin ja Annelin talvi
2014 Jill a Joy
2004 Za nepřátelskou linií
2003 Sibelius
2000 Presidentti (TV film)
1998 Korkein oikeus (TV film)
1994 Knalli ja sateenvarjo
1992 Fem skott i senaten (TV film)
1985 Nukkekaappi (TV film)
1984 Dirty Story - Likainen tarina
1981 Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
1980 Živote, tady jsem!
1978 Kaupunkilaisia
Män kan inte våldtas
Runoilija ja muusa
Tuntematon ystävä
1977 Juudas Iskariot (TV film)
Landet som icke är (TV film)
Teatterituokio: Asiantuntijat (TV film)
1974 Elis itsepäinen (TV film)
1973 Klyftan (TV film)
1970 Virrensiru (TV film)
1969 Vodkaa, komisario Palmu
1967 Aura ja tähdet (TV film)
Federicon kuolema (TV film)
Kapteeni Mikko, ohoi! (TV film)
Teatterituokio: Barrabas (TV film)

TV seriály

2019 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen (TV seriál)
Kohtelias karkulainen (E02)
Ruusukujan uudet asukkaat (E01)
2010 Ihmisten puolue (TV seriál) - vyp.
Uusi jäsen (S03E14) - vyp.
Tiettyä muutosta (S03E13) - vyp.
James Bond (S03E12) - vyp.
další epizody (14)
2009 Ihmisten puolue (TV seriál) - vyp.
Kaupallista joulua (S02E16) - vyp.
Pikkujoulut (S02E15) - vyp.
Lähipalveluverkon tarkistus (S02E14) - vyp.
další epizody (16)
2008 Ihmisten puolue (TV seriál) - vyp.
Ekologinen vastuu (S01E06) - vyp.
Vaalitentti (S01E05) - vyp.
Brändäys (S01E04) - vyp.
další epizody (6)
2007 Pasila (TV seriál)
2006 Donna Paukku (TV seriál)
2005 Presidentit (TV seriál)
Neljä laukausta (E01)
Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Operation Stella Polaris (TV seriál)
2000 Falkenswärds möbler (TV seriál)
1998 Tuliportaat (TV seriál)
Carola on vaarassa! (E13)
1997 Nitrokabinetti (TV seriál)
Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Rakasta, kärsi ja unhoita... (E06)
1993 Hunajan maku (TV seriál)
Laiva jättää uppoavat rotat (E05)
Kaunis paikka ihmisten asua (E02)
Jos vakuudet riittävät (E01)
Isoäiti (TV seriál)
Onnettomuus matkan aikana (E02)
1985 Elias vaeltaja (TV seriál)
Harjunpää ja ahdistelija (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Yrittäjä - yksi meistä (TV seriál)
1982 Presidentti (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)

Dokumentární

2016 Aikamatka Kluuvissa (TV film) - vyp.
2013 Kuninkaittemme jäljillä (TV seriál) - vyp.
2010 Viimeiseen mieheen (TV film) - vyp.
2009 Suomen tie jatkosotaan (TV film) - vyp.
2007 Muybridge - vyp.
Talvisota - Ensimmäinen torjuntavoitto - vyp.
2005 Taistelu Laatokan Karjalassa - vyp.
2003 Korpisodan suurvoitto (TV film)
2001 Ihantalan ihme
1999 Ensimmäiset 100 vuotta
1993 Kari ja hänen 9 presidenttiään
Olli - valittuja tekosia
1992 Säkkijärvi - Kondratjevo
1990 Lasimies - Timo Sarpaneva
1987 91 kevättä (TV film)
Merkittäviä suomalaisia naisia
1985 Jos tahtoo...
1984 Aleksis Kivi (TV seriál)
1982 Havis Amanda - Helsingin kaunotar
1980 The Silk Road (TV seriál)

Divadelní záznam

1978 Veturi (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1984 Musta kirja (TV pořad)
1974 Sämpy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky