foto

Pamelyn Ferdin

  • nar. 4.2.1959 (61 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Heidina píseň
1978 The Toolbox Murders
1975 Miles to Go Before I Sleep (TV film)
1974 Tree Grows in Brooklyn, A (TV film)
1973 Oliver a chytrák Dodger
Šarlotina pavučinka
1972 Lassie - Hlas naděje (TV film)
The Delphi Bureau (TV film)
1971 Co je s Helenou?
Forgotten Man, The (TV film)
Happy Birthday, Wanda June
Koncert pro Satana
Oklamaný
The Cat in the Hat (TV film)
Zahraj to znovu! (TV film)
1970 Christine Jorgensen Story, The
Smoke (TV film)
1969 Chlapec jménem Charlie Brown
Daughter of the Mind (TV film)
Léto bylo krátké (TV film)
1968 Mad Mad Scientist (TV film)
The One and Only, Genuine, Original Family Band
1967 The Reluctant Astronaut
Valley of Mystery (TV film)
1965 Never Too Late
1964 Dolarová manželství

TV seriály

1999 Detention (TV seriál)
1977 Space Academy (TV seriál)
1976 V ulicích San Francisca (TV seriál)
Runaway (S04E23)
1974 These Are the Days (TV seriál)
1973 Sigmund and the Sea Monsters (TV seriál)
1972 Sealab 2020 (TV seriál)
The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
The Roman Holidays (TV seriál)
1971 Curiosity Shop (TV seriál)
The Odd Couple (TV seriál)
Bunny Is Missing Down by the Lake (S01E18)
Night Gallery (TV seriál)
Midnight Never Ends / Brenda (S02E07)
1968 Blondie (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
A děti půjdou v čele (S03E05)
1965 The John Forsythe Show (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
Eat at Mario's (S01E35)
1954 Lassie (TV seriál)

Dokumentární

2007 Your Mommy Kills Animals
2003 50 Greatest TV Animals (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky