foto

Hitomi Kuroki

  • nar. 5.10.1960 (59 let)
    Kurogi, prefektura Fukuoka, Kjúšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kahogo no Kahoko: 2018 Love & Dream (TV film)
Owatta hito
2017 Uso o ai suru onna
Čúzai keidži: Special (TV film)
2016 Ija na onna
2015 Tai ping lun (xia) bi an
2014 Kagi no kakatta heja (TV film)
Léto s Marnie
The Crossing (Part 1)
2013 GTO: The Graduation Special (TV film)
Hakoiri musuko no koi
2012 CM Time
GTO Aki mo Oni Abare Supesharu! (TV film)
Utahime
2010 Yamanai Ame wa Nai (TV film)
2009 Nidžusseiki šónen saišúšó: Bokura no hata
Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
Niini no Koto o Wasurenaide (TV film)
Širahata no šódžo (TV film)
2008 Nidžusseiki šónen
Rokumeikan (TV film)
2007 Kaidan
Kazoku e no Love Letter (TV film)
Mórjó no hako
2006 Haruka naru Yakusoku (TV film)
2005 Hošino Sen'iči monogatari (TV film)
Nada So So - Kono Ai Ni Ikite (TV film)
2003 Ašura no gotoku
Satokibi Batake no Uta
T.R.Y.
Ushinawareta Yakusoku (TV film)
2002 Akeči Kogoró tai kaidžin nidžú mensó (TV film)
Kičiku (TV film)
Soreike! Anpanman: Roll to Laura Ukigumodžó no himicu
Temná voda
2000 Return of Happiness
Senrigan
1999 Hasen no marisu
Kinjú fušoku rettó: Džubaku
1998 Hana no Oedo no curibaka nišši
Nemuri Kjóširó (TV film)
Sada
1997 Šicurakuen
1996 Hakusyuu no Toki (TV film)
1995 Kura
1991 Jutai
1988 Anego
Soul music: Lovers only
1987 Hanazono no meikjú
1986 Kešin

TV seriály

2019 I Turn (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Two Weeks (TV seriál)
2018 Tasogare rjúseigun (TV seriál)
Čúzai keidži (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2017 Kahogo no Kahoko (TV seriál)
Rakuen (TV seriál)
Šúkacu kazoku (TV seriál)
2016 Iyana Onna (TV seriál)
Sošite, dare mo inakunatta (TV seriál)
2015 Marumaru Tsuma (TV seriál)
Suképugóto (TV seriál)
2014 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
2013 Link (TV seriál)
Otome-san (TV seriál)
2012 Suitei Yuuzai (TV seriál)
2011 Karyu no Utage (TV seriál)
2010 Dósókai (TV seriál)
2009 Ikemen sobaja tantei (TV seriál)
Mama-san Volley de Tsukamaete (TV seriál)
Real Clothes (TV seriál)
2006 Primadam (TV seriál)
2005 Koi no džikan (TV seriál)
2004 Fuufu (TV seriál)
2003 Aisuru Tame ni Aisaretai (TV seriál)
Good Luck!! (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
2002 Gôruden bouru (TV seriál)
2001 Koi o nannen jasundemasuka (TV seriál)
Rookie (TV seriál)
2000 Imagine (TV seriál)
Ojadží (TV seriál)
1999 Madžo no džóken (TV seriál)
Ringu: saišúšó (TV seriál)
TEAM (TV seriál)
1998 Aishi suginakute yokatta (TV seriál)
Kamisan Nanka Kowakunai (TV seriál)
1997 Honó no bugjó: Óka Ečizenmori (TV seriál)
1996 Gimu to Engi (TV seriál)
夜会の果て (TV seriál)
1995 Hačidai šógun Jošimune (TV seriál)
Hitonatsu no Love Letter (TV seriál)
Tojotomi Hidejoši tenka o toru! (TV seriál)
Yo nimo kimjó na monogatari (TV seriál)
1993 If: Mošimo (TV seriál)
Jealousy (TV seriál)
Tokugawa bugeičó: Jagjú sandai no ken (TV seriál)
1992 Ude ni oboe ga ari (TV seriál)
1991 Džiročó sangokuši (TV seriál)
Seishun no mon (TV seriál)
1990 Deka kizoku (TV seriál)
Tokai no mori (TV seriál)
1989 Ame Yorimo Yushiku (TV seriál)

Dokumentární

2012 日本列島 いきものたちの物語

Režijní filmografie

Filmy

2016 Ija na onna

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)