foto

Anulka Dziubinska

  • nar. 14.12.1950 (70 let)
    Preston, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Fešáci
1975 Lisztománie
1974 Vampyres

TV seriály

1983 Bare Essence (TV seriál)
1982 Magnum (TV seriál)
Smíšená čtyřhra (S03E10)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1979 Hello, Larry (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
Sleeper (S01E10)
1973 The Tomorrow People (TV seriál)

Dokumentární

2011 De vampiras y otros síntomas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky