foto

Claus Wilcke

  • nar. 12.8.1931 (86 let)
    Brémy, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Voll Paula!
Zmatky jedné matky 2: Kmotřička (TV film)
2012 Iron Sky
2007 Schiri im Abseits
2006 Goldene Zeiten
2005 Pfarrer Braun - Bruder Mord (TV film)
2004 Rosamunde Pilcher: Tak blízko nebi (TV film)
2002 Die Rosenkrieger (TV film)
Polizeiruf 110 - Grauzone (TV film)
1999 Stubbe - Von Fall zu Fall: Kein Tod ist wie der andere (TV film)
1995 Dig, Dag und Ritter Runkel
1994 Traumschiff - Dubai, Das (TV film)
1992 Männer vom K3 - Halali für einen Jagdfreund, Die (TV film)
1972 Heute hau'n wir auf die Pauke
Täter auf der Spur - Kein Hafer für Nicolo, Dem (TV film)
1969 Marinemeuterei 1917 (TV film)
Marinemeuterei 1917 (TV film)
1967 Der Tod des Sokrates (TV film)
Die Brücke von Remagen (TV film)
Hulla di Bulla (TV film)
Napravení Jima Valentina (TV film)
Wenn Ludwig ins Manöver zieht
1966 Die venezianische Tür (TV film)
1964 Ein Leben lang (TV film)
Paul Klinger erzählt abenteuerliche Geschichten
1962 Cafe Oriental
Trompeten der Liebe
1961 Freddy und der Millionär
Mädchen mit den schmalen Hüften, Das
Und sowas nennt sich Leben
Via Mala
1960 ...und keiner schämte sich
Mit 17 weint man nicht
Tréma
1959 Am Tag, als der Regen kam
Die Wahrheit über Rosemarie
Verbrechen nach Schulschluß
1958 Meine 99 Bräute

TV seriály

2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2003 Denninger - Der Mallorcakrimi (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Kommissar Schimpanski (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Park Hotel Stern (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Guten Morgen Mallorca (TV seriál)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Sylter Geschichten (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Glückliche Reise (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1990 Roda Roda (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1980 I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1976 Ein Fall für Stein (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1968 Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
1967 Kommissar Brahm (TV seriál)
1965 John Klings Abenteuer (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)
1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1969 Guten Rutsch! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace