foto

Esko Pesonen

  • nar. 11.1.1925
    Muurame, Finsko
  • zem. 15.4.2016 (91 let)
    Turku, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Enon opetukset (TV film)
2006 Suvun perintö (studentský film)
2004 Juoksuhaudantie
2003 Tuulikaappimaa (TV film)
2000 Kekkosen kaveri (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
1997 Lahja (TV film)
1995 Kivenpyörittäjän kylä
1994 Marja (TV film)
1992 Ovi (TV film)
Pilkkuja ja pikkuhousuja
1991 Tuuli leppeä lounaasta (TV film)
1990 Axel (TV film)
1989 Katso naamion taa (TV film)
Kolme yötä (TV film)
1985 Painija (TV film)
1984 Viimeinen keikka (TV film)
1983 Minä, siili ja trumpetti (TV film)
1982 Delegaatio (TV film)
1981 Tie (TV film)
1980 Lompakko (TV film)
Neklidný plamen
1979 Muni maailmani, muni (TV film)
Pelistä pois (TV film)
1977 Isosisko ja pikkuveli (TV film)
1976 Aleksis Kivi (TV film)
Iso viulu - kaks' sataa (TV film)
Seitsemän veljestä (divadelní záznam)
1975 Kodittomat (TV film)
Simpauttaja (TV film)
Ystävyysottelu (TV film)
1974 Sujut (TV film)
Äidin kuolema (TV film)
1973 Tunti kerrallaan (TV film)
1972 Konkurssi (TV film)
Pelitoosa (TV film)
Teatterituokio: Lumeton aika (TV film)
1971 Jatkojen aika (TV film)
1969 Käännekohta (TV film)
Onko Onnilla kotia? (TV film)
Taksikuski (TV film)
Teatterituokio: 15 vaan ei 17 (TV film)
Teatterituokio: Suomen paras näyttelijä (TV film)
1968 Uhkapeli (TV film)
1966 Rakas Wenander (TV film)
Spoon River -antologia (TV film)

TV seriály

2002 Yhteinen huone (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1997 Blondi tuli taloon - Sattui kerran kesällä (TV seriál)
Kun taivas repeää (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1994 Maigret (TV seriál)
Maigret a Fantom (E12)
1993 Metsolat (TV seriál)
1990 Komeaa sukua (TV seriál)
Lentsu (TV seriál)
Viimeinen koukkaus (TV seriál)
1988 Oudot jutut (TV seriál)
1979 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Suuret ja pienet (E08)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Lyyli ja aikamiespoikansa Anselmi (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)

Dokumentární

1995 Esiripun takaa (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky