foto

Diane Ruggiero

  • nar. 3.12.1969 (50 let)
    Old Bridge, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Veronica Marsová

TV seriály

2019 iZombie (TV seriál)
Five, Six, Seven, Ate! (S05E03)
2018 iZombie (TV seriál)
Chivalry is Dead (S04E08)
2017 iZombie (TV seriál)
Looking for Mr. Goodbrain, Part 1 (S03E12)
Zombie Knows Best (S03E02)
2016 iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Pour Some Sugar, Zombie (S02E16)
2015 iZombie (TV seriál)
Cape Town (S02E09)
Zombie Bro (S02E02)
Dead Rat, Live Rat, Brown Rat, White Rat (S01E12)
další epizody (5)
2011 Hlavně nezávazně (TV seriál)
2009 Cupid (TV seriál)
2008 Seznam ex (TV seriál)
2007 Big Shots (TV seriál)
Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Chiavennasca (S01E04)
Veronica Mars (TV seriál)
Mrcha se vrací (S03E20)
Jak chudá holka ke štěstí přišla (S03E11)
2006 Veronica Mars (TV seriál)
Zrcadlo, kdo je nejtlustší? (S03E08)
Ztracený a znovu nalezený (S03E04)
Moje velká tlustá řecká sestra (S03E02)
další epizody (6)
2005 Veronica Mars (TV seriál)
Kdo by ublížil dítěti (S02E07)
Řidič Ed (S02E02)
Bobr to zařídí (S01E22)
další epizody (6)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Vánoce u Echollsovců (S01E10)
Holka od vedle (S01E07)
Hněv napálených (S01E04)
2003 Divoká karta (TV seriál)
2000 Takový je život (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky