Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do roka musí mezi svými bývalými partnery najít vyvoleného muže jejího života, jinak zůstane sama...  Seznam ex je americký komediální seriál vycházející z předlohy izraelského seriálu Záhadný ex (The Mythological X), který napsal izraelský autor Sigal Avin a pro americkou televizi přepsala scenáristka Diane Ruggierová. Oba tvůrci pak vystupovali jako hlavní producenti této napínavé a zároveň vtipné série.
Seriál Seznam ex vypráví o Belle Bloomové (Elizabeth Reaserová), třicetileté úspěšné nezadané květinářce, která žije svobodným způsobem života, jenž se vlivem jednoho odpoledne radikálně změní. Na rozlučce se svobodou své sestry Daphne (Rachel Bostonová) si totiž Belle nechá předpovědět budoucnost. Od věštkyně se dozví, že osudovým mužem jejího života je jeden z jejích bývalých partnerů. Pokud do roka neobjeví, kdo tímto vyvoleným je, zůstane podle předpovědi navždy sama. Belle se rozhodne jednat a začíná pátrat mezi svými expartnery. Tato činnost s sebou přináší jak napětí, tak humorné scény, které všichni známe. (Zkuste kontaktovat svou studentskou lásku po 15 letech.) Každý z nás má takový seznam bývalých, ovšem málokdo by se k němu chtěl vracet, natož v něm hledat životního partnera. Bell však nic jiného nezbývá. Pokud nechce zůstat až do smrti bez manžela, musí jednat rychle... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Lenka H. 

všechny recenze uživatele

Nenáročná a vtipná oddechovka. Přesně to, co potřebuji, když se večer vrátím utahaná z práce - sednout si k televizi a podívat se na seriál, u kterého nemusím moc přemýšlet a pobaví mě. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Pilot byl hodně originální. Originálost se ale změnila v nudu a nějak jsem se nedostala ani přes druhý díl, takže není dívu, že to skončilo, tam kde to skončilo. ()

Reklama

unclejack 

všechny recenze uživatele

Videl som len pár dielov , ale nejak priveľmi ma to nechytilo. Seriál by možno mohol byť na úrovňovom rebríčku aj vyššie , ale potreboval by konkrétnejší nápad a lepšiu kostru príbehu. Nie že by to bol nejaký skvelý kus , ale rozhodne sa to celkom slušne pozerať dá. ()

Mara12 

všechny recenze uživatele

Seriál obsahuje tuny klišé, krom toho mu chybí originalita a to koho si hlavní hrdinka, jež má mimochodem skutečně úctyhodný seznam bývalých, nakonec vezme je jasné už po první epizodě. Na druhé straně Bella je sympatická, dobře se s ní sžívá a vidět všechny ty šílenosti, které podstupuje, aby opět zjistila, že 99% procent jejích ex skutečně stojí za zlámanou grešli, je zábavné. ()

Lucius.15 

všechny recenze uživatele

Sice záminka, kvůli které se Bella vrací se svým bývalým, je trošku trapná. Ale z odstupem času mě ten seriál bavil. Jen by mě zajímalo, kde taková škeble s očima u sebe a žádným krkem nabrala tolik chlapů, ale dobře :D Je to přece jen seriál... ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama