foto

Asko Sarkola

  • nar. 3.9.1945 (74 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fingerpori
2018 Ihmisen osa
2011 Kotirauha
2010 Špatná rodina
2008 Blackout
2007 Tali-Ihantala 1944
2004 Za nepřátelskou linií
2001 Tango Kabaree
Valtapeliä elokuussa 1940 (TV film)
2000 Lomalla
Presidentti (TV film)
1997 Minerva
1996 Isältä pojalle
Lapsen uni
1995 Kosketa minua
Petri tårar
1994 Anita
Meidän Vaakerpyy (TV film)
Paratiisin lapset
1990 Flaggstölden
Vihreäreppuinen mies (TV film)
1989 Hyrrä (TV film)
1988 Enkel resa
1986 Miljardi vuotta ennen maailmanloppua
O sněhové královně
1985 -30°C Aurinkoa etsimässä (studentský film)
1984 Kevään ensimmäinen saalis (TV film)
Sista leken
Taikapeli
1982 Kolme sisarta (TV film)
Král bez srdce
Vangittu tuli
1981 Kiljusen herrasväki
Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
1980 Lumiakka (TV film)
Neklidný plamen
1979 Sulka (TV film)
Svejk toisessa maailmansodassa (TV film)
1978 Kalastaja ja hänen eukkonsa (TV film)
Män kan inte våldtas
1977 Hemåt i natten
Tahdomme elää
To člověku úplně stačí
1976 Manillaköysi (TV film)
1973 Rakennetaan sauna (TV film)
1971 Marta, Marta (TV film)
1968 Fysikerna (TV film)
1966 Gehenna (TV film)
1965 Galenpannan (TV film)
Supé med Arman klockan åtta (TV film)

TV seriály

2018 Sorjonen (TV seriál)
Kevätuhri 2/2 (S02E04)
Kevätuhri 1/2 (S02E03)
2002 Jurismia! (TV seriál)
Sänky (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)
1991 Vihan päivät (TV seriál)
Ratkaisujen aika (E06)
1990 Mustapartainen mies (TV seriál)
1989 Pentti Haanpää (TV seriál)
1986 Eevan luokka (TV seriál)
1984 I kväll Dario Fo (TV seriál)
1979 Kvastlindström (TV seriál)
1978 Det händer i Aspnäs (TV seriál)

Dokumentární

2009 Neil Hardwick - aina marginaalissa (TV film)
2006 Esko Roine - vakavasti hauska (TV film)
2005 Porträttet: Asko Sarkola - skådespelare och teaterchef (TV film)
2003 Litjan lähdöt ja loitsut (TV film)
2002 Hurrit (TV seriál)
1993 Olli - valittuja tekosia
1988 Felix
Stiller, Garbo & Jag
1987 Suuri ilveily (TV film)
1984 Aleksis Kivi (TV seriál)
1983 Henrik Tikkanen: Testamenttini elämälle (TV film)
1982 Automobiili (TV film)
Ramses ja unet

Host

TV pořady

2018 Toivomus (TV pořad)
2011 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
1993 City on minun (TV pořad)
1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)
1977 De sju dödssynderna (TV pořad)
1972 Horisontti (TV pořad)
1970 Sirkus Pasila (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace