foto

Matti Tuominen

  • nar. 9.3.1940
    Lappi, Turun ja Porin lääni, Finsko
  • zem. 25.1.2006 (65 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Ponterosa
1994 Vääpeli Körmy - Taisteluni
1992 Uuno Turhapuro, Suomen tasavallan herra presidentti
1991 Keskiyön aurinko (TV film)
Kuutamosonaatti 2: Kadunlakaisijat
Uuno Turhapuro, herra Helsingin herra
1990 Hyväntekijä (TV film)
Siisti homma (TV film)
Vihreäreppuinen mies (TV film)
1989 Aktivistit ja Andersson 1919 (TV film)
1988 Nuoruuteni savotat
1987 217 N (studentský film)
Kadotetut (TV film)
Kummitäti (TV film)
Lain ulkopuolella
Sivulliset (studentský film)
1986 Elämän vonkamies
Kuutamoprinssi (TV film)
Maailman paras (TV film)
Valkoinen kääpiö
1984 Niskavuori
1983 Akaton mies
Koomikko
Älköön silmäteräsi levätkö (TV film)
1982 Suomen piru (TV film)
Vlčí léto laponského mlynáře
1981 Pedon merkki
Soitannollinen ilta Viipurissa 1918 (TV film)
1980 Sisarukset (TV film)
Tartsan Koivula suomalaisessa leppämetsässä (TV film)
Teatterituokio: Valkoinen sukka (TV film)
1979 Matti Väkevä (TV film)
1978 Amerikan Antti (TV film)
Kiipijä (TV film)
1977 Kiviset aidat (TV film)
Kovan onnen lapsia (TV film)
Pää (TV film)
Teatterituokio: Sähköverstas (TV film)
To člověku úplně stačí
1976 Anna ja Misse (TV film)
Ennen auringonlaskua (TV film)
Kaksi ruplan rahaa (TV film)
Matkanjohtaja (TV film)
1973 Reseptillä saa ja hevosella pääsee (TV film)
1971 Tieasioita (TV film)
1968 Ruusubaletti (TV film)
1966 Kaikki minun poikiani (TV film)

TV seriály

2003 Hiljaista on (TV seriál)
2002 Mooseksen perintö (TV seriál)
Viimeinen pamaus (E06)
Panokset kovenevat (E05)
Rauta-aika (E04)
2001 Mooseksen perintö (TV seriál)
Varma vastaus ongelmiin (E03)
Musta hevonen (E02)
Jo joutui armas aika (E01)
1999 Herrat nauraa (TV seriál)
1998 Vain muutaman huijarin tähden (TV seriál)
Kovaa peliä Kuusniemellä (E06)
Huutoa ja uhkauksia (E05)
Kiisken kanssa kalassa (E04)
další epizody (6)
1994 Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1990 Hyvät herrat (TV seriál)
1988 Painajainen (TV seriál)
Rakkaat sisaret (TV seriál)
Susikoira Roi - Seikkailu saaristossa (TV seriál)
1987 Satumainen Onni (TV seriál)
1986 Vallan miehet (TV seriál)
1985 Elias vaeltaja (TV seriál)
1983 Akaton mies (TV seriál)
Koettakaa vedellä, vastasi palopäällikkö (TV seriál)
Koiraton talo (TV seriál)
1982 Presidentti (TV seriál)
Ulosmittaajat (TV seriál)
1981 Tatsia! Tatsia! (TV seriál)
1980 Tosimiehiä (TV seriál)
1979 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Rauhantunnusteluja (E06)
Sama kaiku on askelten... (E05)
1978 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Uhkapeli (E04)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1976 Isännät ja isäntien varjot (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Koivuharju (TV seriál)
Sairaanhoitaja (TV seriál)
Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
Tuuti ja kirjaimet (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
Timantti (TV seriál)

Dokumentární

1990 Aino Ackté (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace