foto

Christian Brendel

  • nar. 1957

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Le général du roi (TV film)
2009 L'Affaire Salengro (TV film)
2008 Il faut sauver Saïd (TV film)
2007 Cherche fiancé tous frais payés
2006 Vive la bombe! (TV film)
2004 Komisař Moulin: Nejhorší noční můra (TV film)
2003 Sauveur Giordano: Au nom du père (TV film)
2002 Filles du calendrier, Les (TV film)
Veronika chce spravedlnost (TV film)
2001 Cazas (TV film)
2000 Biblické příběhy: Pavel z Tarsu (TV film)
Návrat do minulosti (TV film)
1998 Písek z ráje (TV film)
1996 Loin des yeux (TV film)
Sharpovo obléhání (TV film)
1988 Phèdre (TV film)
1986 Taxi Boy
1983 Signes extérieurs de richesse

TV seriály

2013 No Limit (TV seriál)
Panique chimique (S02E08)
Vacances j'oublie tout... (S02E07)
Mariage à haut risque (S02E06)
další epizody (8)
2012 No Limit (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2010 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Náš otec (S03E02)
Tajemství (S03E01)
2009 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Tvé jméno zní židovsky (S02E04)
Julie Lescautová (TV seriál)
Křehké duše (S18E01)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Eaux profondes (S03E08)
Julie Lescautová (TV seriál)
Únos (S17E04)
Predátoři (S17E03)
Julie v Paříži (S17E01)
2007 Žena zákona (TV seriál)
L'Ange noir (S12E02)
2005 Julie Lescautová (TV seriál)
Zvláštní mise (S14E02)
2004 Premiers secours (TV seriál)
2003 La Maison des enfants (TV seriál)
1999 Décollage immédiat (TV seriál)
1997 Une femme en blanc (TV seriál)
1996 L'allée du roi (TV seriál)
1994 Dreyfusova aféra (TV seriál)
1993 Charlemagne, le prince à cheval (TV seriál)

Dokumentární

2016 Hitlerovi šampioni (TV film) - vyp.
2010 Válka na stříbrném plátně (TV film)
2004 Devátá - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace