foto

Nicolas Gob

  • nar. 29.10.1982 (37 let)
    Brusel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La Promesse de l'eau (TV film)
Le Pont des Oubliés (TV film)
Les Crevettes pailletées
2016 La promesse du feu (TV film)
Solitaires. Le bal des sauvages
2014 Kráska a zvíře
Une histoire banale
2013 Balade de Lucie, La (TV film)
Mortel été (TV film)
2010 Cannibal
Kempink 2
Schwarzer Ozean
2008 Home Sweet Home
Sa raison d'être (TV film)
2006 Posedlé tancem
Windkracht 10: Koksijde Rescue
2005 Skrývaná láska (TV film)
2004 Na hraně (TV film)
Procès de famille (TV film)
Un fils sans histoire (TV film)
2003 Des Plumes dans la tête
2002 Un paradis pour deux (TV film)
Vie comme elle vient, La (TV film)

TV seriály

2019 Sous la peau (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Umění zločinu (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2018 Umění zločinu (TV seriál)
Ďáblův malíř - 2. část (S02E06)
Ďáblův malíř - 1. část (S02E05)
Zraněný muž - 2. část (S02E04)
další epizody (6)
2017 Le Chalet (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Quand je serai grande... Je te tuerai (TV seriál)
Umění zločinu (TV seriál)
Pod rouškou tmy - 2. část (S01E06)
Pod rouškou tmy - 1. část (S01E05)
Galantní vražda - 2. část (S01E04)
další epizody (6)
2016 La Loi de... (TV seriál)
La Loi de Simon - Des hommes en noir (E01)
Chefs (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
Le Sang de la vigne (TV seriál)
Ne tirez pas sur le caviste (S05E04)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Na konci tunelu (S07E06)
Úkol (S07E05)
Kandidatura (S07E04)
další epizody (6)
2015 Chefs (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Nina (TV seriál)
Bleus au coeur (S01E03)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Il faut laver son linge sale en famille (S03E06)
2014 La Loi de Barbara (TV seriál)
Parole contre parole (E02)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Svoboda (S06E12)
Zatýkání (S06E11)
Zákon touhy (S06E10)
další epizody (9)
2013 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Pohled na svět (S05E12)
Den poté (S05E11)
Alsace a Lorraine (S05E10)
další epizody (12)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Hranice (S04E12)
Past (S04E11)
Od Anny (S04E10)
další epizody (12)
2010 Padlé královny (TV seriál)
Případy v cizině (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Řešení (S03E12)
Zrádce (S03E11)
Jak se jmenuješ? (S03E09)
další epizody (7)
Nováčci (TV seriál)
À double tranchant (S05E08)
24 heures presque chrono (S05E07)
Chambre avec vue (S05E06)
další epizody (16)
2009 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Konflikt (S02E02)
Loterie (S02E01)
Hrůza (S01E06)
další epizody (8)
Nováčci (TV seriál)
À bout portant (S03E06)
Devoir de mémoire (S03E05)
Alerte enlèvement (S03E04)
další epizody (6)
2007 Nárazové vlny (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 2 (S02E12)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
Infiltration (S02E10)
další epizody (12)
2006 Nováčci (TV seriál)
Premiers pas dans la police (S01E01)
Elodie Bradford (TV seriál)
Intouchables (E04)
2005 Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)
Tři ženy za letního večera (TV seriál)
1999 Monos, Les (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Vivement la télé (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1990 Klíče od pevnosti Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky