foto

Pip Carter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 1917
2015 Spectre
2014 Johnny Worricker: Bitevní pole (TV film)
2011 Orel Deváté legie
Počátek Země Nezemě (TV film)
Sbohem Berlíne (TV film)
2010 Robin Hood

TV seriály

2017 Koruna (TV seriál)
Beryl (S02E04)
2014 Fleming (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Nové světy (TV seriál)
2010 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Smrtící zima (S04E01)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
2008 John Adams (TV seriál)
Nepošlapej mě (E03)
2007 Party Animals (TV seriál)

Divadelní záznam

2011 The Cherry Orchard (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky