foto

Pip Carter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Spectre
2014 Johnny Worricker: Bitevní pole (TV film)
2011 Orel Deváté legie
Počátek Země Nezemě (TV film)
Sbohem Berlíne (TV film)
The Cherry Orchard (divadelní záznam)
2010 Robin Hood

TV seriály

2017 The Crown (TV seriál)
Beryl (S02E04)
2014 Fleming (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Nové světy (TV seriál)
2010 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Smrtící zima (S04E01)
2009 10 Minute Tales (TV seriál)
2008 John Adams (TV seriál)
2007 Party Animals (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace