foto

Alex

  • nar. 2.9.1979 (39 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Ohjik geudaeman

TV seriály

2018 Nado eommaya (TV seriál)
2015 Naege geonbae (TV seriál)
Pungseonggeom (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2014 Hotelking (TV seriál)
Lomaenseuga pilyohae sijeun 3 (TV seriál)
Naegen neomoo sarangseureowoon geunyeo (TV seriál)
2013 Medikeoltaptim (TV seriál)
2012 Dolongnyong dosawa geulimja jojagdan (TV seriál)
2011 Cheonileui yaksook (TV seriál)
2010 Pasta (TV seriál)
Useora donghaeya (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 이웃집 찰스 (TV pořad) - mod.
2011 탑 기어 코리아 (TV pořad) - mod.
2009 유희열의 스케치북 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace