foto

Max Gertsch

  • nar. 2.12.1963 (56 let)
    Bern, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Dienstschluss (TV film)
Rosamunde Pilcher: Meine Cousine, die Liebe und ich (TV film)
2015 Stöffitown (TV film)
2013 Blutgeld (TV film)
2012 Nebelgrind (TV film)
2010 Zwerge sprengen
2009 Auftrag Schutzengel (TV film)
Návrat na Nový Zéland (TV film)
Schwarzwaldliebe (TV film)
2008 Die Frau aus dem Meer (TV film)
2007 Tatort - Bienzle und sein schwerster Fall (TV film)
Tatort - Blutsbande (TV film)
Tod in der Lochmatt (TV film)
2006 Die Sitte - In flagranti (TV film)
Tatort - Der Lippenstiftmörder (TV film)
2005 Moře lásky: Osudové setkání (TV film)
Nad oblaky (TV film)
2004 Lücken im Gesetz (TV film)
Piff paff puff (TV film)
Tatort - Bienzle und der steinerne Gast (TV film)
2003 Haus ohne Fenster (TV film)
Mit Herz und Handschellen - Die Alpenklinik (TV film)
2002 Pest - Die Rückkehr (TV film)
Rosamunde Pilcher: Až na konec světa (TV film)
Šťastná nehoda (TV film)
2001 Prázdninový románek (TV film)
Studers erster Fall (TV film)
1996 Flughafenklinik, Die (TV film)
1995 Liebe Lügen
1994 Zuhause wird gegessen!
1992 Dana Lech

TV seriály

2018 Vraždy na severu (TV seriál)
Hinter der Fassade (S05E05)
2015 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kranke Gier (S14E13)
2013 Tenká černá linie (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
Noc u jezera (S08E03)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Der Schandbaum (S02E13)
Waldhaus Amore (S02E07)
Scharfe Bräute, ganze Kerle (S02E05)
další epizody (5)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
Sakra! Zase žabák a ne princ (S03E04)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein Augenblick des Glücks (S14E32)
Schleichendes Gift (S14E19)
Helden (S14E15)
další epizody (7)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Nach sechs im Zoo (S01E13)
Sonne, Mord und Sterne (S01E08)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Privatsache (S08E17)
Kobra 11 (TV seriál)
Konec světa (S14E01)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tödliche Nachbarschaft (S01E06)
Waldeslust (S01E05)
Marienfeuer (S01E04)
další epizody (4)
2007 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2006 LadyLand (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Lauřino rozhodnutí (S10E15)
2005 LiebesLeben (TV seriál)
Tlusťoch (TV seriál)
Zklamané naděje (S01E06)
V podezření (S01E05)
Poslední pokus (S01E04)
další epizody (4)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Überfordert (S08E25)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Eine Liebe von Jan (S02E07)
Kobra 11 (TV seriál)
Černé ovce (S06E05)
Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der letzte Anruf (E06)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Správná dvojka (TV seriál)
Roter Schnee (E07)
1996 Flughafenklinik, Die (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky