foto

Hisaši Igawa

  • nar. 17.11.1936 (82 let)
    Hôten

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zoku šinja šokudó
2015 Kučibiru ni uta o
2014 Haru o seotte
Higuraši no ki
2013 Sógen no isu
2010 Akunin
2009 Beauty utsukushimono
2008 Maboroši no jamataikoku
2007 Hoši hitocu no joru (TV film)
Kitokito!
2006 Hakase no aišita súšiki
Tannka
県庁の星
2005 Hačigacu no Christmas
Nada So So - Kono Ai Ni Ikite (TV film)
2003 Keep on Rocking
秋刀魚の味 (TV film)
2002 Amidadó da jori
2001 Hotaru
Hotoke
1999 Ame agaru
1998 Bullet Ballet
Sada
1997 Hakusen nagashi 19 no haru (TV film)
1996 Jacuhaka mura
Kiri no šigosen
Mikeneko Holmes no suiri (TV film)
1995 Fukai kawa
The Last Bullet (TV film)
1994 Shijushichinin no shikaku
1993 Fusa
Máda da jo
1992 Gó-hime
Hikarigoke
Onna goroši abura no džigoku
1991 Kamigata Kukai zóši
Srpnová rapsodie
Válka a mládí
1990 Sny Akiry Kurosawy
Říjen, 3:4
1989 Kita no kuni kara '89 kikyo (TV film)
Rikjú
1988 Another Way: D kikan džóhó
1987 Džiró monogatari
Eiga joyu
Jaru tokja jaru ze! Come back hero
1986 Burakkubódo
Kataku no hito
Rokumeikan
1985 Kunisaki monogatari
Ran
Tanpopo
1984 Husty
Čiheisen
1983 Konničiwa Hánesu
1982 Himejuri no tó
Naikai no wa: Daigaku džokjódžu no furin no kessan – Horaikjo ni kieta šitai (TV film)
1979 Yashagaike
月山
1978 Sonezaki shinju
1977 Kuroki Taro no ai to bôken
Toi ippon no michi
1976 Fumó čitai
1975 Dómjaku rettó
Harakara
Oživlé kameny
Seišun no mon
Waga seishun no toki
鬼の詩
1974 Shiawase
1973 Home from the Sea
1972 Kokjó
Letní vojáci
1971 Gekidó no Šówaši: Okinawa kessen
1970 Dode's-Ka Den
Kazoku
Tenkan no abarembo
Šókon ičidai: Tenka no abarenbó
1967 Nihon no ičiban nagai hi
Sošiki bórjoku
Wakamono tachi
1966 Boss wa ore no kendžú de
Gan
Gohiki no šinši
Ičiman sanzennin no jógiša
Zatôichi umi o wataru
1964 Džúsacu
1963 Zoku Óšó
Širo to kuro
1962 Ao beka monogatari
Aobe ka monogatari
Harakiri
Past
1957 Ikiteiru Koheidži

TV seriály

2015 Genkai šúraku kabušiki kaiša (TV seriál)
2009 Arifureta Kiseki (TV seriál)
1999 Chiipu rabu (TV seriál)
1998 Kekkon zenya (TV seriál)
Service (TV seriál)
1997 Miss Cinderella (TV seriál)
1996 Mahiru no cuki (TV seriál)
1994 Hi no ataru bašo (TV seriál)
Ningen, šikkaku: Tatoeba boku ga šindara (TV seriál)
1990 Sotsugyou (TV seriál)
1986 遊びじゃないのよ、この恋は (TV seriál)
1985 Čikjódai (TV seriál)
Čikjódai (TV seriál)
1981 Himicu no Deka-čan (TV seriál)
1979 Usawa no keiji: Tomy & Matsu (TV seriál)
1977 Akai kizuna (TV seriál)
1973 Kjófu gekidžó anbaransu (TV seriál)
Onna Sono Ai no Sirizu (TV seriál)
1968 Otoko wa curai jo (TV seriál)

Dokumentární

1995 Hirošima (TV film)
1959 Jose Torres

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace