foto

Marissa Skell

  • nar. 26.8.1986 (33 let)
    Islip, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Watch the Sky
2016 Te Ata
2014 Antique Case
Love in the Time of Monsters
2012 One Nighter, The
Slumber Party Slaughter
Sorority Party Massacre
2010 Cinema Salvation

TV seriály

2014 Cousins (TV seriál)
2013 Lookbook (TV seriál)
2010 Dexter (TV seriál)
Ber to (S05E08)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Anyone But Me (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

2010 Opuštěni u oltáře (TV pořad)
2009 Actors Entertainment (TV pořad)
2008 1000 Ways to Die (TV pořad)
Královny vřískotu (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky