foto

Enrique Lizalde

  • nar. 9.1.1937
    Tepic, Nayarit, Mexiko
  • zem. 3.3.2013 (76 let)
    Mexiko City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Más allá de la muerte
1981 Ángela Morante, ¿crimen o suicidio?
1980 Oficio de tinieblas
1979 María de mi corazón
1973 Hombre y la bestia, El
Monasterio de los buitres, El
1972 Satanás de todos los horrores
1971 Rosario
1970 Buscona, La
Mentira, La
Oficio mas antiguo del mundo, El
Sexo y crimen
Tú, yo, nosotros
Vírgenes locas, Las
1969 Almohada para tres
Noche violenta, La
1968 Corona de lágrimas
El escapulario
Maestra inolvidable, La
Visitaciones del diablo, Las
1967 Años verdes, Los
Estrategia matrimonial
1966 Asesino se embarca, El
Estrategia matrimonio
Nosotros los jóvenes
1965 Černý vítr
1964 He matado a un hombre
1963 Las troyanas

TV seriály

2006 Heridas de amor (TV seriál)
2002 Mezi láskou a nenávistí (TV seriál)
2001 La Intrusa (TV seriál)
1999 Cuento de Navidad (TV seriál)
1998 Camila (TV seriál)
Dvě tváře lásky (TV seriál)
1997 Esmeralda (TV seriál)
1996 María la del Barrio (TV seriál)
Si Dios me quita la vida (TV seriál)
1993 Divoké srdce (TV seriál)
1992 Triángulo (TV seriál)
1990 Alcanzar una estrella (TV seriál)
Balada por un amor (TV seriál)
1989 Dulce desafío (TV seriál)
1983 Chispita (TV seriál)
1980 Caminemos (TV seriál)
Árabe, El (TV seriál)
1978 Mama campanitas (TV seriál)
1977 Venganza, La (TV seriál)
1974 Tierra, La (TV seriál)
1973 Cartas sin destino (TV seriál)
1971 Cristo negro (TV seriál)
Maestra, La (TV seriál)
1968 Caudillos, Los (TV seriál)
1967 Estafa de amor (TV seriál)
Tormenta, La (TV seriál)
1966 Corazón salvaje (TV seriál)
Derecho de nacer, El (TV seriál)
Más fuerte que tu amor (TV seriál)
1965 Abismo, El (TV seriál)
Llamada urgente (TV seriál)
Maximiliano y Carlota (TV seriál)
Mentira, La (TV seriál)
1964 Gabriela (TV seriál)
1963 Eugenia (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1984 Años felices, Los (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace