foto

Amanda Markowitz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Happy Horror Days
Starf*cker
The Voices
2018 American Nightmares
Nezhojené rány (TV film)
2016 Love Meet Hope
2015 Kings of Debauchery
Patchwork
2007 Rushers

TV seriály

2013 JewDate (TV seriál)
2011 Episodic (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Dokumentární

2019 A Song of an Unknown Actress

Producentská filmografie

Filmy

2020 The Voices
2018 Crib
2017 SockMonster
bnb

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky