foto

Scott H. Reiniger

  • nar. 5.9.1948 (69 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Úsvit mrtvých
1981 Other Victim, The (TV film)
Rytíři
1978 Úsvit mrtvých
1977 Danny

TV seriály

1981 Síla rodu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Dead On: The Life and Cinema of George A. Romero
2004 Dead Will Walk, The
1989 Dokument o smrti

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace