foto

Tim Budas

  • nar. Adelaide, South Australia, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Diagnóza žárlivost
2013 G.B.F.
2011 Velký závod
2010 Hawke (TV film)

TV seriály

2015 iZombie (TV seriál)
Maternity Liv (S01E07)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nábor (S07E09)
2010 The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
Melbourne (E03)
Čas zabíjet (TV seriál)
2008 Boj o čas (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)

Dokumentární

2014 Tajemství a legendy hotelů (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace