foto

Eeva Litmanen

  • nar. 25.2.1944 (75 let)
    Lappeenranta, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Třídní sraz po finsku 2 - Rozlučka se svobodou
2015 Lasikatto
2013 Lví srdce
2012 Cesta na sever
2009 Lokakuun valoa (TV film)
Ralliraita 1
2008 Bouřlivák
2007 V2 - Jäätynyt enkeli
2006 Kirkkaalta taivaalta (TV film)
Mogadishu Avenue
2004 Juoksuhaudantie
Vappunenän paluu (TV film)
2003 Pahat Pojat
2000 Ei kaikki miehet petä
1999 Rakkaudella, Maire
1998 Liian paksu perhoseksi (TV film)
Loppu hyvin (TV film)
Saari (TV film)
1995 Tasaraha - Arskan tapaus
1993 Akvaariorakkaus
Niin korkea taivas (TV film)
Routasydän
1991 Kuolleita unelmia (TV film)
1990 Joko taas on markkinat (TV film)
Rundi
Räpsy ja Dolly eli Pariisi odottaa
1989 Aktivistit ja Andersson 1919 (TV film)
1988 Lupaus (TV film)
Petos
1987 Kummitäti (TV film)
1986 Kuutamoprinssi (TV film)
Päätepysäkki (TV film)
1985 Hymypoika (TV film)
1984 Raw War (TV film)
1983 Isolde pakolainen (TV film)
Joen saartama talo (TV film)
Siskonpeti (TV film)
Wanda, rakastettuni
1982 Teatterituokio: Elon tyrskyt (TV film)
Teatterituokio: Ihme (TV film)
1981 Aikalisä (TV film)
Kauhea murhamies Lalli (TV film)
Kummalliset (TV film)
1980 Elinan surma (TV film)
Rippipuvut (TV film)
Sisarukset (TV film)
1979 HIFK-TPS (TV film)
Hääyö myytävänä (TV film)
1978 Teatterituokio: Liekki (TV film)
1976 Isännät ja isäntien varjot (TV film)
1974 Sujut (TV film)
1970 Hyvästi Mansikki (TV film)

TV seriály

2015 Syke (TV seriál)
Särkynyt sydän (S02E04)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Suunnistusta (E12)
Luistelua (E11)
Purjehdusta (E10)
další epizody (8)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 1 (E01)
Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2004 Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2001 Seitsemän (TV seriál)
Lunastus (E12)
Jakso 10: Kysymys elämästä ja kuolemasta (E10)
Syyllisiä ja syyttömiä (E09)
další epizody (10)
1997 Kuusikko ja kuoleman varjot (TV seriál)
Koira haudattuna (E06)
Kaappaajat (E03)
Tuntematon ruumis (E02)
další epizody (4)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Kotikatu (TV seriál)
1994 Kultainen salama (TV seriál)
Kaahariauto 2/2 (E04)
Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Maigret (TV seriál)
Maigret a Fantom (E12)
1993 Hirveä juttu (TV seriál)
Iltalypsy (TV seriál)
Pimennys (TV seriál)
Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
1990 Viimeinen koukkaus (TV seriál)
1978 Vonkalat (TV seriál)
1977 Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1976 Maausko uus (TV seriál)

Dokumentární

2013 Mesenaatti
2012 Kuka oikein olet? (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 Boycott: Still I Rise (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
2005 Taiteilijaelämää (TV pořad)
2003 Estradilla: HUIPS-show (TV pořad)
2002 Yokotai (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1984 Mutapainin ystävät (TV pořad)
1983 Velipuolikuu (TV pořad)
1977 Perjantaita (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace