foto

John Palumbo

  • nar. Lower East Side, Manhattan, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sweet Lorraine
2013 Newlyweeds
2010 Bronx Paradise
2005 Tinsel Town
2000 Záškodník

TV seriály

2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2014 Forever (TV seriál)
Skinny Dipper (E11)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Dependent (S08E14)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Plavba bez návratu (S05E19)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2003 Oz (TV seriál)
See No Evil, Hear No Evil, Smell No Evil (S06E02)
2002 Oz (TV seriál)
Dream a Little Dream of Me (S05E03)
Laws of Gravity (S05E02)
2000 Oz (TV seriál)
A Town Without Pity (S04E07)
A Word to the Wise (S04E06)
A Cock and Balls Story (S04E01)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace