foto

Anita Ekberg

  • nar. 29.9.1931
    Malmö, Malmöhus län, Švédsko
  • zem. 11.1.2015 (83 let)
    Rocca di Papa, Itálie

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Golden Globes

  • 1956 - (Nová hvězda roku - herečka)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Báječné ženy u vody - a.z.
Nain rouge, Le
1996 Bámbola
La signora della città (TV film)
1992 Ambrogio
Cattive ragazze
1991 Conte Max, Il
1988 Quando ancora non c'erano i Beatles
1987 Dolce pelle di Angela
Interview
1982 Cicciabomba
1980 S+H+E: Security Hazards Expert
1979 Gold of the Amazon Women (TV film)
Suor Omicidi
1975 Tal der tanzenden Witwen, Das
Valle de las viudas, El
1972 Casa d'appuntamento
La Lunga cavalcata della vendetta
Northeast of Seoul
1971 Klauni (TV film)
1970 Debito coniugale, Il
Divorzio, Il
Quella chiara notte d'ottobre
1969 Blonde Köder für den Mörder
Jestliže je úterý, musíme být v Belgii
Malenka
Sudario a la medida, Un
1968 Crónica de un atraco
1967 Cobra, Il
La sfinge d'oro
Scusi, lei è favorevole o contrario?
Sedmkrát žena
1966 Come imparai ad amare le donne
Way... Way Out
1965 Das Liebeskarussell
The Alphabet Murders
1964 Bianco, rosso, giallo, rosa
1963 Call Me Bwana
Čtyři z Texasu
1962 Boccaccio '70
1961 A porte chiuse
Mongoli, I
1960 Anonima cocottes
Apocalisse sul fiume giallo
Sladký život
Trois etc. du colonel, Les
1959 Ve jménu Říma
1958 Pařížské prázdniny
Screaming Mimi
The Man Inside
1957 Interpol
Valerie
1956 Back from Eternity
Hollywood or Bust
Man in the Vault
Vojna a mír
Zarak
1955 Artists and Models
Krvavá cesta
1953 Abbott and Costello Go to Mars
Take Me to Town
The Golden Blade
The Mississippi Gambler

TV seriály

2001 Bello delle donne, Il (TV seriál)
1955 Casablanca (TV seriál)

Dokumentární

2014 Becoming Anita Ekberg - a.z.
2010 Video Nasties: Moral Panic, Censorship & Videotape - a.z.
2009 Noi che abbiamo fatto la dolce vita
2004 Cinecittà: Domov F. Felliniho
2003 Il était une fois... (TV seriál) - a.z.
2002 Magic of Fellini, The (TV film)
2000 Federico Fellini
1962 Lykke og krone

Host

TV pořady

1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(27)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace