foto

Sanna-Kaisa Palo

  • nar. 25.7.1960 (58 let)
    Hämeenlinna, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Oma maa
2014 Fasisti
Päin seinää
2013 Afrikan tähdet
2012 Index lásky
Tak to chodí (studentský film)
2011 Hodný syn
2007 Lieksa!
2006 Linnut (TV film)
2004 Impérium jazzu
Väärät kengät (TV film)
2003 Nainen kedolla (TV film)
2001 Emmauksen tiellä
1999 Sestřička
1997 Dostojevskia lukiessa (studentský film)
1995 Onnenlehti (TV film)
1994 Avuton Anna
1992 Mestari
Viimeinen pisara (TV film)
1990 Amor ampuu ohi
1987 Macbeth
1986 Kuningas lähtee Ranskaan
1985 -30°C Aurinkoa etsimässä (studentský film)
Viimeiset rotannahat
1984 Kevään ensimmäinen saalis (TV film)
1983 Koomikko
1982 Jousiampuja
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)
1970 Mimmi Paavaliina (TV film)

TV seriály

2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Seksuaalinen rakkaus (E01)
2016 Syke (TV seriál)
Vuoristotauti (S03E05)
2012 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sanoiko kukaan tahdon? (S03E12)
Polttareiden varjolla sabotaasia (S03E11)
Ensi-iltajännitystä ja kieroja suunnitelmia (S03E10)
další epizody (5)
2011 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sekaannuksia suhteissa, kirjeissä ja työpaikoissa (S03E04)
Jotain aivan uutta tälle kesälle (S03E02)
Nuori ylioppilas ja yllättävä ehdotus (S03E01)
2009 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Jussina kaikki on toisin (S02E06)
Luomistöitä ja hevosenhajua (S02E05)
Villin lännen bändimusahommaa (S02E04)
další epizody (6)
2008 Lukio_ (TV seriál)
Tule sellaisena kuin olet (E06)
Seksi vie ja taksi tuo (E05)
Sun salaisuus vaivaa mua (E04)
další epizody (5)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Ilmassa on juhlan tuntua (S01E12)
Kipua ja kyyneleitä (S01E11)
Tähtisilmä (S01E10)
další epizody (6)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Uusia tuulia (S01E06)
Paluu arkeen (S01E05)
Mittumaari (S01E04)
další epizody (6)
2006 Osasto 5 (TV seriál)
Juhlatunnelmaa (E12)
Kehityskonsultti (E11)
Ennen kuolemaa (E10)
další epizody (7)
2005 Osasto 5 (TV seriál)
Intensiivihoitoa (E05)
Pakkohoitoa (E04)
Samuli S. Katajan syndrooma (E03)
další epizody (5)
Pieni rakkaustarina (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Valkotakkinen kuolema (S03E10)
2004 Käenpesä (TV seriál)
Sairaskertomuksia (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
Seitsemän (TV seriál)
Lunastus (E12)
Mebunat (E11)
Jakso 10: Kysymys elämästä ja kuolemasta (E10)
další epizody (12)
1999 Ratikka-Raimo (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
1995 Ottaako sydämestä? (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
Napaseutu (TV seriál)
1988 Isku suoneen (TV seriál)
II-osa (E02)
I-osa (E01)
1987 Joulukalenteri (TV seriál)
Rakastan, rakastan (TV seriál)
1983 Puhu pukille (TV seriál)
1978 Rauhanranta 12 (TV seriál)

Dokumentární

2014 Suuri asekeskustelu
1990 Yksinteoin

Host

TV pořady

2019 Kultainen Venla 2018 (TV pořad)
2014 Myllyrinne Company (TV pořad)
2004 Ruben & Joonas (TV pořad)
2002 Jussi Gaala 2002 (TV pořad)
1994 Venla Gaala 1993 (TV pořad)
1987 Piikkis (TV pořad)
1984 Yökyö-peli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace