foto

Mikko Leppilampi

  • nar. 22.9.1978 (42 let)
    Pälkäne, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 En del av mitt hjärta
Täydellinen joulu
2017 95
Wendy and The Refugee Neverland
2015 Královna Kristýna
2013 8-Ball
Rölli ja kultainen avain
2012 Jussi Vares: Nebezpečná hra
Jussi Vares: Vražedné tango
Tenkrát na severu
2011 Elma & Liisa
Italský klíč
Jussi Vares: Pavučina smrti
Jussi Vares: Polibek zla
Jussi Vares: Smrt panen
War of the Dead
2010 Veijarit
2009 Pihalla
2008 8 päivää ensi-iltaan
Blackout
2007 Legenda o Vánocích
2006 Král telenovely
Mrazivé město
2005 Holka, ty jsi hvězda
Kaksipäisen kotkan varjossa
Zamrzlá země
2004 Impérium jazzu
Tango (studentský film)
2003 Ilona (studentský film)
Perly a svině

TV seriály

2021 Karkurit (TV seriál)
2019 Sorjonen (TV seriál)
Shakkitarina 1/2 (S03E09)
Poikia ja rakastajia 3/3 (S03E06)
Ihmispeto 2/2 (S03E03)
další epizody (4)
2018 Ivalo (TV seriál)
Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Onnela (TV seriál)
Salakakkijan paluu (S02E03)
Kotitöiden jako (S02E02)
Sorjonen (TV seriál)
Krvavá služka (část druhá) (S02E08)
Oslava jara (část druhá) (S02E04)
Všech pět pohromadě (část první) (S02E01)
2017 Presidentti (TV seriál)
Itsenäisyyspäivä (E12)
Kansakunnan etu (E11)
Helsinki Summit (E10)
další epizody (6)
Downshiftaajat (TV seriál)
Kutsumattomia vieraita (S02E10)
Järkiliitto (S02E09)
Joutsenlauluvaihe (S02E08)
další epizody (10)
Kimmo (TV seriál)
Matsutake (S03E16)
Hertta (S03E11)
Tsunami (S03E09)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Zběsilost (část druhá) (S01E07)
Zběsilost (část první) (S01E06)
Vážky (část první) (S01E04)
další epizody (6)
Kimmo (TV seriál)
Joulu (S03E08)
Lahko (S03E03)
Tauko (S03E01)
2015 Downshiftaajat (TV seriál)
Uusi alku (S01E10)
Paskaduuni (S01E09)
Viimeinen pari kaapista ulos (S01E08)
další epizody (10)
Kimmo (TV seriál)
Tempaus (S02E13)
Ensi-ilta (S02E12)
Risteily (S02E11)
další epizody (5)
2014 Mustat lesket (TV seriál)
Nollaykkönen (S01E01)
Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Kimmo (TV seriál)
Kotikäynti (S02E08)
Asuntokupla (S02E07)
Totuus (S02E06)
další epizody (8)
2013 Nymfit (TV seriál)
Hohdeaika (E11)
Velanidia (E10)
Montpellierin legenda (E08)
další epizody (4)
2012 Kimmo (TV seriál)
Yhtä vuoristorataa (S01E16)
Kliimaksi (S01E15)
Ryhmäterapiaa (S01E14)
další epizody (16)

Dokumentární

2007 Näin tehtiin Joulutarina (TV film)
2006 Making of "Saippuaprinssi"
2003 Amanda (TV film)

Hudební videoklipy

2013 Spekti & Setä Tamu: Teen Mitä Haluun (hudební videoklip)

Koncert

2019 JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti 2019 (koncert) - mod.
2016 Joulun Tähdet 2016 - HelsinkiMission Kynttiläkonsertti (koncert) - mod.
2015 Joulun tähdet (koncert)
2013 Elämän kevät -konsertti (koncert)
2012 Ilta Pietarissa (koncert)

Host

TV pořady

2019 Vappu ja Marja Live (TV pořad)
2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
Jahti (TV pořad) - mod.
Jussi Gaala 2018 (TV pořad) - mod.
Versus (TV pořad) - mod.
2017 Bumtsibum (TV pořad)
Jarkko Tamminen Stars Show XXL (TV pořad)
Jussi Gaala 2017 (TV pořad) - mod.
Nenäpäivä Show 2017 (TV pořad)
2016 Enbuske, Veitola & Salminen (TV pořad)
Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
Kaikkien aikojen Euroviisut (TV pořad)
Roope Salminen Show (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
Nenäpäivä-show 2015 (TV pořad)
Voitolla yöhön (TV pořad)
2014 Jussi Gaala 2014 (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad) - mod.
Tähdet, tähdet (TV pořad)
2013 Jussi Gaala 2013 (TV pořad)
2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Heikki & Mikko Show (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Eurovision laulukilpailu 2010 - Suomen Karsinta (TV pořad)
Nenäpäivä-show (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2007 The Eurovision Song Contest (TV pořad)
The Eurovision Song Contest Semi Final (TV pořad)
2006 Jussi Gaala 2006 (TV pořad)
Nevada (TV pořad)
Tanssii tähtien kanssa (TV pořad) - mod.
2005 Huuma (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Krisse (TV pořad)
Top 40 (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)
2000 Maailman ympäri (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
Summeri (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2006 Nevada (TV pořad)

Producentská filmografie

Koncert

2015 Joulun tähdet (koncert)