foto

Susanne Thorson

  • nar. 12.6.1981 (37 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vzhůru do vesmíru!
2015 Bezchybný plán
2014 Medicinen
2013 Maria Wern - Drömmen förde dig vilse
Zločiny z vášně: Štědrý večer nastal (TV film)
2011 Odjuret
Tenkrát na Phuketu
Za hranicemi
2010 Cornelis
Simonův vesmír
Spolehni se
2009 Scener ur ett kändisskap
2007 Gangster

TV seriály

2019 De dagar som blommorna blommar (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2017 Alex (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
2010 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der Tod kam am Nachmittag (E07)
2008 Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Den svaga länken (S03E06)

Host

TV pořady

2012 Högklackat (TV pořad)
2006 Robins (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace