foto

Kin Sugai

  • nar. 28.2.1926 (93 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Haru to no tabi
2008 Maison Ikkoku Kanketsuhen (TV film)
2007 Hissatsu Shigotonin 2007 (TV film)
Kiiroi namida
2003 Tegami
2002 Tegami
2001 Kewaiši
1999 Ano nacu no hi
1997 Kikanša-sensei
1996 Hissacu! Mondo šisu
1995 Fukai kawa
1994 Ie naki ko
1992 Čiroru no banka (TV film)
1991 Hissacu 5: Ógon no či
Kodžika monogatari
Shimanto-gawa
1990 Suki!
1989 Hissatsu supesharu: Haruichiban shigoto hito, Kyoto e iku yamiuchi hito no nazo no shuryo! (TV film)
1988 Čiči
1987 Hissacu 4: Urami harašimasu
Věrný pes Čiko
1986 Jistá smrt
1985 Festival ohně
Hissacu! Brownkan no kaibucutači
Ikite mitai mó ičido: Šindžuku basu hóka džiken
Usugešó
Za smíchem slzy
1984 Hissacu!
Nezumi kozó kaitóden
Pohřeb
1981 Hono-o no gotoku
1979 月山
1978 Ojome ni jukimasu
1977 Edogawa Rampo no indžú
Hakkódasan
Truck jaró: Dokjó ičiban hoši
1975 Kobe Kokusai Gang
Zeššó
1974 Sandakan č. 8
The Drifters no gokuraku wa doko da!!
1973 Mamuši no kjódai: Kjókacu sanokuen
1972 Kuro no honrjú
1971 Maboroši no sacui
1970 Dode's-Ka Den
Jadžú toši
1969 Dai Nippon suri šúdan
Konto 55 gó: Džinrui no daidžakuten
1968 Fushin no toki
Kokosei geisha
Meguriai
Minagoroši no reika
Nikudan
1967 Moero! Taijó
Sasori
Zoku Izuko e
1966 Otoko no kao wa kirifuda
1965 Hana no o-Edo no hôkaibô
Kemonomichi
Kono koe naki sakebi
Osorezan no onna
Rokudžó jukijama cumugi
Rudovous
1964 Deka
Kaze to ki to sora to
Kwaidan
Ware hitocubu no mugi naredo
1963 Akacuki no gaššó
Ame no naka ni kiete
Gendaikko
Hiken
Nebe a peklo
Tokubetsu kidô sôsatai: Tokyo eki ni harikome
Tókjó antačaburu: Dassó
Širo to kuro
Šitamači no taijó
1962 Futari de aruita iku haru aki
Gan no tera
Kjúpora no aru mači
1961 Daigaku no wakadaišó
Gen to fudómjó'ó
Hadakakko
Keišičó monogatari: Džúninin no keidži
Kusa wo karu musume
Minami no kaze to nami
Onna bakari no joru
Vepři a válečné lodě
Wakai ôkami
Wakarete ikiru toki mo
1960 "Akasaka no šimai" jori: joru no hada
Aki tačinu
Daigaku no sanzokutači
Hidžó mači
Kuroi gašú: Aru sarariman no šógen
Shiroi gake
Zlý chlap spí dobře
1959 Karatači nikki
Keišičó monogatari: Kao no nai onna
1958 Ašita o kakeru otoko
Harikomi
Koi wa ina mono adžina mono
Tsuzurikata kyodai
Uloupená vášeň
1957 Seigiha
Udžó
1955 Ai no onimocu
1954 Godzilla
Mama no nikki
Micujusen
1952 Žít

TV seriály

2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
2008 Judge II (TV seriál)
2005 Faito (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)
2000 Wataši no aozora (TV seriál)
1997 Sa-shi-su-se-so!? (TV seriál)
1996 Futari no Seesaw Game (TV seriál)
1995 Station (TV seriál)
1994 Ie Naki Ko (TV seriál)
1990 Ikenai Joshiko Monogatari (TV seriál)
1984 Uchi no ko ni kagitte... (TV seriál)
1975 Hissacu šiokija kagjó (TV seriál)
1974 Warera seishun! (TV seriál)
1973 Onna Sono Ai no Sirizu (TV seriál)
1972 Tobidase! Seišun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace