foto

Robert Wichrowski

  • nar. 19.2.1966 (53 let)
    Bydgoszcz, Kujawsko-Pomorskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Kobieta sukcesu
2017 Syn Królowej Śniegu
2014 Karuzela
2006 Francuski numer

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 19 (S02E19)
Episode 2 (S02E02)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 28 (S01E28)
Episode 18 (S01E18)
Episode 16 (S01E16)
další epizody (4)
Komisarz Alex (TV seriál)
Zamknięta sprawa (S11E08)
Braterstwo krwi (S11E01)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Komisarz Alex (TV seriál)
Ofiary ofiar (S08E13)
Witaminy śmierci (S08E12)
Feralna impreza (S08E11)
další epizody (4)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Mord a la carte (S03E05)
Anioł Stróż na czterech łapach (S03E04)
Sekret (S03E03)
další epizody (5)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Zapach zbrodni (S02E08)
Uprowadzenie (S02E07)
Ślady krwi (S02E06)
další epizody (16)
Krew z krwi (TV seriál)
2011 Wiadomości z drugiej ręki (TV seriál)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (9)
2010 Klub szalonych dziewic (TV seriál)
Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky