foto

Peter Levin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Královna XXL (TV film)
2006 Na prahu noci (TV film)
Úžasný den (TV film)
2003 Bez domova (TV film)
2001 Nenechám tě odejít (TV film)
2000 Jménem lidu (TV film)
1999 Vražda v rodině (TV film)
1998 Básník (TV film)
Smrt ve stínu (TV film)
1997 Dokonalá matka (TV film)
Two Voices (TV film)
1996 Milovaný cizinec (TV film)
1995 Boj o Jessicu (TV film)
Cizinec ve městě (TV film)
1993 Křehké oběti (TV film)
Man with Three Wives, The (TV film)
1992 Návrat z pekla (TV film)
Vražedkyně (TV film)
1991 My Son Johnny (TV film)
1990 The Bakery
Vrah mezi námi (TV film)
1989 Boj o Grace magazín (TV film)
Littlest Victims, The (TV film)
1988 Rukojmí (TV film)
1987 Závazné mlčení (TV film)
1986 Detektiv Doyle (TV film)
Northstar (TV film)
Texas (TV film)
1985 A Reason to Live (TV film)
Between the Darkness and the Dawn (TV film)
1984 Doctor's Story, A (TV film)
1982 Royal Romance of Charles and Diana, The (TV film)
Washington Mistress (TV film)
1981 The Marva Collins Story (TV film)
1980 Comeback Kid, The (TV film)
Rape and Marriage: The Rideout Case (TV film)
1976 Ashes of Mrs. Reasoner, The (TV film)
1975 Zalmen: or, The Madness of God (TV film)
1974 Monkey, Monkey, Bottle of Beer, How Many Monkeys Have We Here? (TV film)
1973 The Other Woman (TV film)

TV seriály

2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Men from the Boys (S01E05)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Humpty Dumpty (S06E05)
1995 The Client (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Is Thicker... (S02E14)
1991 Sons and Daughters (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
1984 Call to Glory (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1980 Palmerstown, U.S.A. (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Married: The First Year (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 Best of Families, The (TV seriál)
James at 15 (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1973 The Starlost (TV seriál)
1967 Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace